Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 92
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na nozi

Svi pričaju o tetovaži ove djevojke: 'Nisam ovo očekivala'

Tetovaža
Foto: Facebook
1/3
31.08.2015.
u 11:51

Pismo i fotografije tetovaže postali su viralni i podijeljeni su više od 200.000 puta.

Neki ih stavljaju radi ukrasa, neki radi užitka, a neki da bi poslali određenu poruku. Tetovaže danas nisu neka novost, no jedna je djevojka svojom tintom na tijelu uspjela privući pozornost.

Na prvi pogled 21-godišnja Bekah Miles na nozi ima natpis ''Dobro sam'', a ako tu tetovažu pogledate naopačke pisat će ''Spasi me''. S tim porukama Bekah želi podići svijest o depresiji od koje i sama pati. Bekah je uz fotografije tetovaže objavila i pismo upućeno svojim roditeljima u kojem je o svemu progovorila.

– Danas sam stavila ovu tetovažu, osjećala sam da je noga najbolje mjesto za njezino značenje. Svi vide da piše ''Dobro sam'', no iz moje perspektive piše ''Spasi me''. Za mene to znači da se drugima čini da je sve u redu s osobom, no zapravo nije. Podsjeća me na ljude koji se predstavljaju sretnima, a koji se zapravo bore sami sa sobom – napisala je Bekah koja se nada da će njezina tetovaža pokrenuti razgovore o ovom često pogrešno shvaćenom stanju.

– To me tjera da govorim o vlastitoj borbi i zašto je svijest o njoj važna – dodala je. Svojim pismom Bekah je dirnula mnoge koji su joj poslali podršku uz ohrabrujuće poruke. Pismo i fotografije postali su viralni i podijeljeni su više od 200.000 puta.

– Nisam očekivala da će se proširiti dalje od mojih prijatelja i obitelji. Mislila sam da je dovoljno doprijeti do njih i osjećam strahopoštovanje nakon što sam shvatila do koga je sve poruka doprla – ispričala je Bekah i dodala kako je to upravo ono što je htjela – doprijeti do ljudi i reći im da nisu sami.

>> Sramota se ljubiti, ali i tetovirati

>> Glumica pogrešno napravila tetovažu pa se još više osramotila: Trebala sam prije proguglati!

>> Ella istetovirala leđa u čast pokojnog oca Dine Dvornika

Komentara 19

GO
goran2hr
16:36 31.08.2015.

Što je moda?! Tetovaže su ružne, nezdrave, a nekad su bile rezervirane za robijaše i mafijaše.

Avatar darkoaa10hush
darkoaa10hush
17:07 31.08.2015.

"Zbog mrtvaca ne činite zareza na tijelu svojemu; ne urezujte na se nikakvih biljega. Ja sam Gospod!" Levitski zakonik 19:28

TO
TomislavZ
22:14 31.08.2015.

Ameri to zovu attention whoring.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije