Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Uhitili' napadača

Švedski policajci u akciji u New Yorku: 'Nismo heroji, nego turisti'

švedski policajci
Foto: Youtube
1/2
25.04.2015.
u 10:47

Na snimci se vidi kako muškarca drže na podu i pokušavaju ga smiriti dok on viče da ne može disati.

Četvero švedskih policajaca na odmoru u New Yorku spriječilo je brutalan napad u vlaku podzemne željeznice.

- Došli smo na odmor. Ovdje smo bili jedan dan. Nismo heroji, nego turisti - kazao je New York Postu Makrus Asberg, 25-godišnji policajac iz švedskog grada Uppsale.

Muškarac vikao da ne može disati

Asberg je zajedno sa kolegama Erikom Naslundom, Samuelom Kvarzellom i Ericom Jansbergom uspio sputati napadača koji je tukao drugog muškarca u vlaku te su ga zadržali do dolaska njujorških policajaca.

Na snimci se vidi kako muškarca drže na podu i pokušavaju ga smiriti dok on viče da ne može disati. - Smirite se - kazao mu je Asberg. Policajci su krenuli u akciju kada su čuli konduktera u vlaku da preko interkoma poziva u pomoć.

>>Muža vrijeđala i psovala, opalila mu nekoliko šamara pa mu razbila mobitel

>>Nakon tučnjave pucano u automobil sa sedmero putnika, jedan ozlijeđen

Komentara 3

AA
aabbcc
16:37 25.04.2015.

Bravo decki pokazali ste amerima kako se to radi bez revolvera i upucavanja ljudi.

SP
spenic60
05:22 26.04.2015.

Mozete li zamislit njegove srice. A sto da su bili to americki policajci ? On jos tako crn. Oni bi ga prvo izresetali, pa tek onda bi ga pitali kako se zove. Moze posli da se hvali kako je jedanan od rijetko sretnih crnaca.

RU
ruger
20:26 25.04.2015.

Steta sto nije bio amercki policajac.Svi oni tako foliraju ne mogu disati.Pusti me da pobjegnem,itd.Ali to bas ne prolazi u usa sreca mu pa su tu bili liberalni svedani.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije