Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stockholm

Švedski kralj Carl XVI Gustav doživio prometnu nesreću

švedski kralj Carl Gustav XVI sa suprugom Sylvie
Foto: DPA/PIXSELL
17.09.2014.
u 11:45

– Vozilo je prilično uništeno, a kralj nije ozlijeđen. Nije ni u šoku – rekla je Margareta Thorgren

Švedski kralj Carl Gustav XVI (na slici sa suprugom) sudjelovao je u automobilskoj nesreći, ali nije ozlijeđen, izvjestila je kraljevska obitelj preko ureda za odnose s javnošću, a prenosi portal WN.

Kralj je bio na putu prema aerodromu Bromma u Stockholmu kad je njegovo vozilo udarilo drugo vozilo na mostu Nockeby. Iako je poznato da švedski kralj obožava voziti, glasnogovornica je izjavila da je sjedio na stražnjem sjedalu.

– Vozilo je prilično uništeno, a kralj nije ozlijeđen. Nije ni u šoku –  rekla je Margareta Thorgren. Rekla je i da je Carl Gustav nastavio put prema aerodromu nakon nesreće. Otišao je na službeni put u Västerbotten na sjeveru Švedske. 

Ondje će se sastati s lokalnim poduzetnicima te prisustvovati otvaranju mljekare. U međuvrmenu je njegova kći, princeza Victoria, na službenom putu u letonskoj prijestolnici Rigi. 

>> Švedski kralj posjetit će tvrtku DOK-ING u Zagrebu

Komentara 4

SH
srce_hrvatsko
15:08 17.09.2014.

Čim pročitah riječi "švedski" i "Carl", odmah je u glavi logičan nastavak bio Bildt. Ali ubrzo mi je zastao smješak na licu, kad uvidjeh da se prevarih. Bože mi prosti.

AA
aabbcc
16:52 17.09.2014.

Nadam sa da ga nije vozio majmun i mogi ste napisati kako su u udesu prosao i vozac auta.

MK
MKGRA
20:47 17.09.2014.

Možda ga je cacic vozio

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije