Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tragedija na odmoru

Obitelj uživala na plaži, a onda avion pao na oca i kćer

Ommy Irizarry
Foto: Facebook/Rebecca Irizarry
1/6
30.07.2014.
u 08:53

Na devetu godišnjicu braka, obitelj Ommyja Irizarryja uživala je na odmoru, kada se na njega i kćer srušio mali privatni avion koji je zbog kvara morao neplanirano sletjeti

Činilo se da je savršen ljetni dan. Ommy Irizarry odmarao se s obitelji na Floridi, a on i supruga taj su dan slavili devetu godišnjicu braka.

Prije devet godina povezao sam svoj život s mojom prekrasnom suprugom Rebeccom Irizarry. Kako je vrijeme brzo prošlo! Kažu da vrijeme leti kad se zabavljaš. Istina je. Hvala ti što si prošla sa mnom kroz sito i rešeto. Volim te svim srcem, moja Roma. Vrlo sam sretan i nestrpljiv da vidim što će nam donijeti sljedećih 100. Volim te, Becci – čestitao je Ommy supruzi godišnjicu braka putem Facebooka.

Nekoliko sati kasnije, dok je obitelj uživala na plaži, Ommy je poginuo kada se na njega srušio mali privatni avion koji je zbog kvara morao neplanirano sletjeti. Od zadobivenih ozljeda dan kasnije preminula je i njegova devetogodišnja kći Oceana. Iako su vlasti znale kamo će avion sletjeti, za Ommyja je bilo prekasno. Pilot Karl Kokomoor kaže kako nije ih nije vidio dok je slijetao, piše NBC.

Avion je udario u vodu nosom. Tek kad sam ga ispravio, vidio sam da ima ljudi na plaži. Nisam ih vidio. Jako, jako mi je žao rekao je pilot u priopćenju. Kokomoor i njegov kopilot prošli su bez ozljeda.

>>Mali sportski zrakoplov srušio se na kafić u Vrsaru

>>Poginuli pilot Pačić nije uspio zadržati avion u horizontalnom letu

Komentara 1

Avatar dinarskivuk37
dinarskivuk37
04:22 31.07.2014.

Nazalost,nesretni slucaj bas na plaza gdje provedem naj manje dva sata dnevno, plaza je zaista prekrasna, Iskrena sucut obitelji Irizarry

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije