Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Strava u Grazu

Žrtva napada Adis vjenčao se prošlog tjedna, supruga Adisa se u komi bori za život

Adis Dolić
Foto: Facebook
1/7
21.06.2015.
u 12:59

Rizvanović je jučer automobilom u centru Graza gazio ljude pri čemu su poginule tri osobe, a 34 je ozlijeđeno

- Postoje indicije da se supruga i dvoje djece Alena Rizvanovića nalaze na teritoriju Bosne i Hercegovine. No, dosad ništa nije potvrđeno - rekao je za Klix glasnogovornik MUP-a Unsko-sanskog kantona Ale Šiljdedić.

Podsjetimo, Rizvanović je jučer automobilom u centru Graza gazio ljude pri čemu su poginule tri osobe, a 34 je ozlijeđeno. Kleine Zeitung piše da je šest osoba još uvijek u kritičnom stanju. Među poginulima je i četverogodišnjak.

Vjenčali se prije dva tjedna

U ovom bezumnom napadu poginuo je i 28-godišnji Adis Dolić, porijeklom iz Velike Kladuše u BiH, dok je njegova supruga Adisa teško ozlijeđena. Među poginulima je i 25-godišnja žena.

Jučer su stanovnici Graza i poznanici Adisa Dolića palili svijeće ispred zlatarnice u centru grada. Njihovi prijatelji su novinarima pokazali i fotografije sa vjenčanja. Adis je sa suprugom oko podneva šetao centrom grada kada je na njih naletio Rizvanović. Umro je na mjestu nesreće, dok je Adisa u komi.

Otac preminulog Džemal Dolić kazao je za televiziju N1 da su se Adis i Adisa vraćali iz trgovine gdje su išli kupovati poklone za Adisinu obitelj koja je trebala doći u Graz zbog vjenčanja. Oni su se u BiH vjenčali prošlog tjedna, dok je vjenčanje u Grazu trebalo biti održano 3. srpnja. Adisov otac je, naravno, u šoku te je kazao da ne može vjerovati što se dogodilo, a da je par živio miran život u Grazu.

MUP Unsko-sanskog kantona provjerava određene osobe koje se dovode u vezu sa Rizvanovićem, po zamolbi koja je upućena iz Graza putem Interpola. Navodno je imao velikih problema u braku te je 28. svibnja bio prijavljen za obiteljsko nasilje. Ipak, ta vijest još nije službeno potvrđena. Ubojica je navodno imao psihičkih problema.

>>Tragedija u Grazu: Alen u Austriju došao kao izbjeglica 1993. godine

>>Mladić koji je automobilom pokosio pješake oženjen je i otac dvoje djece

Komentara 74

LO
lokalpatriot
08:59 21.06.2015.

po meni više pažnje nažalost zaslužuje jadno poginulo dijete... 4 godine eeeej! al dobro to sam samo ja, a ja nisam novinar...

SU
suncesmokvemaslina
08:59 21.06.2015.

adisu pokoj duši. večernji je li nam to šaljete neku poruku? zašto je njegovo i njezino ime važnije od ostalih? "strava " ste vi

Avatar Domaće je bolje
Domaće je bolje
09:15 21.06.2015.

Tolerancija je umrla na zapadu zahvaljujući onima koji su je zloupotrijebili.Naime,sve više i više u državama na zapadu populisti,desni,nacionalni (oni koji mrze strance) sve popularniji "zahvaljujući"ovakvim "ispadima".

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije