Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠOKANTAN SLUČAJ

Suluda otmica u Srbiji: Majka i kći otele nezadovoljnog radnika koji je dao otkaz u njihovoj auto-praonici

Snežana i Anja Nikolić
Foto: Facebook
1/3
29.11.2016.
u 19:56

Otmičari su došli do autopraonice u kojoj Radović sada radi te su ga počeli verbalno i fizički maltretirati

Majka i kći uz pomoć dvojice mladića otele su bivšeg nezadovoljnog radnika svoje autopraonice u Srbiji.

Kako piše Blic, Snežana Nikolić (47) jučer je u Beogradu s kćeri Anjom (21) uz pomoć još dvojice radnika na silu ugurala u automobil i odvezla Ratka Radovića (32), koji je dao otkaz nekoliko dana prije.

Otmičari su došli do autopraonice u kojoj Radović sada radi te su ga počeli verbalno i fizički maltretirati. Policija se nakon otmice dala u potjeru i pronašla otetog na njegovu starom radnom mjestu, a otmičari su uhićeni.

– Ratko je stari i blizak prijatelj Snežane i Anje. Živio je kod njih, radio za smještaj i neke sitan novac, ali nekoliko puta je nakon svađa odlazio i vraćao se – rekao je zaposlenik obližnje automehaničarske radionice, a zaposleni u okolnim objektima kažu i da svi zaposlenici imaju problema sa Snežanom i Anjom Nikolić, "vjerojatno zbog njihove naprasite naravi".

>> Nisu mogli dočekati: Pogledajte emotivni susret roditelja i otete djevojčice (4)

>> Pronađena djevojčica koja je navodno bila oteta u Zenici

Komentara 1

BJ
Bjelovar112
20:56 29.11.2016.

strasno otele ga

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije