Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
CENZURA

Što se sve (ne) smije u Putinovoj zemlji?

Lenjingrad
Foto: Screenshot Deutsche Welle
01.08.2014.
u 09:07

Prema najnovijoj zakonskoj inicijativi na udaru bi se uskoro mogli naći sintetsko erotsko donje rublje, pa čak i ženske potpetice

Skupini Lenjingrad koncerti su otkazani, a radijske postaje puštaju samo cenzurirane verzije jer treba paziti na osjetljivo rusko uho.

Čedni gospodin Putin vodi računa o moralu i mogućim neprimjerenim riječima. No priča ne prestaje na riječima.

Nakon neprimjerenih pjesama, prema najnovijoj zakonskoj inicijativi na udaru bi se uskoro mogli naći sintetsko erotsko donje rublje pa čak i ženske potpetice.

 

>> Tajni mirovni plan! Merkel Putinu: Zadržite Krim ako nam date plin

>> Rušenje aviona može biti prekretnica: 11. rujna za Ruse

Komentara 18

LA
larala
09:23 01.08.2014.

sintetsko donje rublje je najvece smece i da su sve zemlje pametne i moralne kako se vole prikazivati, zabranile bi ga a, ne se ismijavale putina...u dodiru s toplinom i vlagom najpogodnija su podloga za razvoj bakterija... zahvaljujuci jeftinoj sintetskojkoj odjeci iz kine koju ovdje skupo placate u tramvaju i busu se nemre voziti...a, šta ta odjeca radi vama i vašem tijelu, bolje je i ne govoriti

MG
mandoljina@gitara
09:31 01.08.2014.

mali ispravak.Dozvoljeno je osnivanje čak i Šoroševih udruga,ali se moraju registirirati kao strani agenti,što je zapravo za tu bandu poiniženje,jer nisu zabranjeni,ali su žigosani i stavljeni pod kontrolu.

MG
mandoljina@gitara
09:27 01.08.2014.

Ne smije se promovirati LGBT ideologija radim zaštite djece i tinejdžera.Nije dozvoljeno Šorošu i kompaniji da osnivaju svoje petokolonaške udruge,koje razaraju tradiciju,običaje i kulturu te rade protiv interesa domicilnog naroda i države.Nije dozvoljeno sijanje GMO otrova radi trovanja ruskog pučanstva.II nije dozvoljenom još puno toga što neoliberalni fašisti nameću cijelom svijetu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije