Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BLOKADA GRANICE

Srpski tabloidi žestoko reagirali: 'Banda ustaška', 'Luđak vodi Hrvate u rat'

naslovnice
24.09.2015.
u 09:58

Najradikalniji je Informer koji je jučer izašao s naslovom "Hrvati nas siluju, EU podržava"

Odluka Hrvatske o blokadi granice sa Srbijom danas je glavna tema u srpskim medijima. Premijer Zoran Milanović našao se na naslovnicama niza novina, a posebno su žestoki tabloidi s naslovima kao što su "Banda ustaška" (Informer), "Hrvatski premijer je idiot" (Kurir) i "Luđak vodi Hrvate u rat!" (Alo).

"Premijer Hrvatske Zoran Milanović napravio je promašaj godine – zbog zatvaranja granice sa Srbijom zaratio je sa svima – zemljama u regiji, Srbijom, Slovenijom i Mađarskom, ali i s privrednicima u vlastitoj državi!", piše tako Kurir.

Blic pak piše o navodnom "podmuklom" planu C hrvatske policije s naslovom "Švercaju žene i bebe u Srbiju", a ista je tema i na naslovnici prvog izdanja Večernjih novosti s naslovom "Izbjeglice nasilno vraćaju u Srbiju".

Najradikalniji je Informer koji je jučer izašao s naslovom "Hrvati nas siluju, EU podržava", a danas "Banda ustaška – uvode nam blokadu, a žive od nas". Osim Milanovića, čiju su fotografiju postavili na naslovnicu s potpisom "Lud", napali su i ministra unutarnjih poslova Ranka Ostojića za kojeg kažu da "divlja".

Nešto ozbiljniji mediji išli su s objektivnijim pristupom. Politika je objavila da je Hrvatska zabranila ulaz svima koji imaju srpski pasoš, kao i B92. Na naslovnici Danasa ističe se naslov "Ekonomska šteta se mjeri desecima milijuna eura".

Sve priče o izbjeglicama čitajte u našem specijalu Izbjeglička kriza

>> Ostojić: Bajakovo ostaje zatvoreno za vozila sa srpskom tablicom dok izbjeglice ne krenu preko Horgoša

Komentara 239

AN
Android
10:05 24.09.2015.

Eto vam Milanovića i ne trebate platiti nikakvu ratnu štetu. To nam je isplativije.

TO
Tomaš
10:14 24.09.2015.

Ima u Srbiji bar 20 dnevnih novina, ovo jesu tabloidi, svašta oni pišu i o srpskim političarima. Međutim, jedna stvar je interesantna. Sa autentičnim Hrvatima nema problema, ok. su, ali ovi sa srpskim imenima i prezimenima, oni su čudo od Hrvatina.

PR
PredragBG
10:09 24.09.2015.

Onaj ko je stavljao ovaj članak sigurno je upućen u reputaciju Informera i Kurira u samoj Srbiji. Stavljanje ovoga u prvi plan samo podgreva atmosferu....sve u svemu...sve nas ovo vodi u p* materinu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije