Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Akcija u Lazarevcu

Srbijanska policija uhitila 18 dilera. Među njima i policajac

srpska policija
Foto: Youtube Screenshot
30.01.2015.
u 09:00

Uhićeni su se dulje vrijeme bavili uličnom prodajom opojnih droga na teritoriju Lazarevca

Srbijanska policija u velikoj akciji uhitila je 18 dilera u Lazarevcu. Među njima je uhićen i jedan policijski službenik, javlja Blic.

Blic navodi da je policija upala na nekoliko lokacija širom grada i privodila dilere te da su pretresani stanovi dilera s popisa udruženja "Sveti Sava". Riječ je o udruženju koje je osnovano krajem 2012. godine kada je nekoliko građana Lazarevca odlučilo upustiti se u borbu protiv preprodavača droge koji su terorizirali njihov grad, kada su već uvidjeli da policija ne može učiniti mnogo.

Prema priopćenju srbijanskog ministarstva unutarnjih poslova, uhićeni su se dulje vrijeme bavili uličnom prodajom opojnih droga na teritoriju Lazarevca. Inače, radi se o osobama koje su stare između 26 i 56 godina.

>> Srpski specijalci spremni za dronove

Komentara 5

Avatar Slava Rusiji
Slava Rusiji
09:09 30.01.2015.

Ne kaže se srbijanska, nego srpska. Ima li hrvatijanska?

Avatar Illyrian-Albanian
Illyrian-Albanian
13:55 30.01.2015.

Sprega sa dugom tradicijom.

AA
aabbcc
15:23 30.01.2015.

I tu je vijest kao samo jedan policajaci i ni jedan politicar u grupi !!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije