Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LAVINA ZATRPALA HOTEL

Spasioci pokušavaju pronaći još 23 osobe, no ispod snijega nema više znakova života

Italija, lavina, hotel
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
22.01.2017.
u 11:55

Dosad je pronađeno pet tijela te dvije preživjele osobe koje su bile izvan hotela kad se obrušila lavina u subotu u sumrak.

 Spasilačke ekipe koje četvrti dan pretražuju ruševine talijanskoga hotela nakon razorne lavine tijekom noći nisu našli znakove života, rekli su dužnosnici u nedjelju.

Vatrogasci i stručnjaci za spašavanje u planinama  ponovno se moraju boriti s teškim vremenskim uvjetima  dok pokušavaju pronaći 23 osobe  zatrpane ispod nanosa snijega i ruševina hotela Rigopiano.

Devet je ljudi izvučeno živih iz ruševina otkad su spasioci u četvrtak prvi put uspjeli stići do udaljenog hotela u planinama središnje Italije.

Svi su nađeni  u petak i otad nije identificiran ni jedan mogući preživjeli.

No dok vrijeme istječe, spasioci odbijaju odustati od nade da se negdje ispod ruševina neki još uvijek bore za život.

Dosad je pronađeno pet tijela te dvije preživjele osobe koje su bile izvan hotela kad se obrušila lavina u subotu u sumrak.

Lavina je slijedila nakon niza jakih potresa u tom području ranije tijekom dana i nakon tri dana gustog snijega.

>> Kuhar Giampiero izgubio je nadu da će ženu i djecu vidjeti žive, no onda se dogodilo pravo čudo

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije