Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zarobljen ispod ruševina

Spašen 72-godišnjak 13 dana nakon potresa u Ekvadoru

Posljedice snažnog potresa u Ekvadoru
Foto: Reuters
1/4
01.05.2016.
u 09:56

Spasioce je upozorila "buka koja se čula iz djelomično srušene zgrade" u kojoj su otkrili muškarca zarobljena u jednoj prostoriji.

Trinaest dana nakon potresa u Ekvadoru, spasioci su izvukli ispod ruševina 72-godišnjeg muškarca, objavilo je u subotu venezuelsko veleposlanstvo u Quitu.

Manuela Vasqueza spasila je ekipa u misiji prevencije opasnosti u toj zoni, na lokalitetu Jaramijo, u pokrajini Manabi, na zapadu.

Spasioce je upozorila "buka koja se čula iz djelomično srušene zgrade" u kojoj su otkrili muškarca zarobljena u jednoj prostoriji.

Smjesta je hospitaliziran uz dijagnozu kroničnog otkazivanja rada bubrega, opstrukcije urinarnog trakta, dehidracije i pothranjenosti. Ostao je i bez nožnih prstiju.

U potresu jačine 7,8, najgorem u Latinskoj Americi od onog na Haitiju 2010., poginulo je 659 osoba, 33 ih je nestalo a 4605 ozlijeđeno.

>> Nakon snažnog subotnjeg podrhtavanja tla: Ekvador ponovno pogodio potres magnitude 6,2

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije