Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Intervju'

Sony ipak neće odustati od prikazivanja komedije o Sjevernoj Koreji

20.12.2014.
u 08:30

Iako je FBI poručio kako je za hakerske napade na Sony odgovrna Sjeverna Koreja, službeni Pjongjang to je demantirao

Kompanija Sony Pictures poručila je kako traži alternativne načine da u distribuciju pusti komediju 'Intervju', nakon što ga je prvotno odlučila povući, nakon hakerskih napada Sjeverne Koreje, javlja BBC.

Komedija u kojoj Seth Rogen i James Franco glume novinare koji planiraju atentat na sjevernokorejskog diktatora Kim Jong Un-a tako bi ipak mogla stići do kino dvorana nakon što se o cijelom slučaju očitovao i američki predsjednik Barack Obama.

 - Pogrešno je što je kompanija odlučila povući film iz distribucije. Ne možemo živjeti u društvu u kojem diktator nekoj državi može nametati cenzuru, kazao je Obama.

Iako je FBI poručio kako je za hakerske napade na Sony odgovorna Sjeverna Koreja, službeni Pjongjang to je demantirao.

>> Zbog prijetnji Sjeverne Koreje otkazali prikazivanje komedije s Rogenom i Francom

Komentara 7

DU
Deleted user
10:28 20.12.2014.

Nije mi jasno kako su ih hakovali kad u svjetskoj štampi piše da Sjevernokorejci imaju drvene kompjutere i kamene Telefone

Avatar neurazumljiv
neurazumljiv
13:14 20.12.2014.

Filmska industrija vec nekoliko godina pokusava progurati zakone koji bi ukinuli slobode na Internetu. Ovo je samo jedan pokusaj da se ti zakoni ponovo proguraju. Ako takvih pokusaja ne bude, povjerovacu da je mozda Sjeverna Koreja iza napada.

Avatar Chicha
Chicha
07:26 21.12.2014.

Uvek smo verovali u FBI izmisljotine!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije