Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nakon mjesec dana

Šokirala se kad ju je nazvala nestala kći (15) i rekla joj zašto je nema

Telefon
Foto: Ilustracija/ Slavko Midzor/PIXSELL
01.07.2015.
u 13:00

- Ne mogu opisati koliko je ovo užasno i samo želim da mogu otići tamo i vratiti je - ispričala je majka

Tinejdžerica iz Švedske, koja je prošlog mjeseca nestala, nazvala je svoju majku i rekla joj je gdje je. No, kada je sve ispričala majci, ona se šokirala. Naime, kći joj je otišla u Siriju kako bi se priključila Al-Qa'idi, to jest skupini Jabhat al-Nusra.

Nakon razgovora s kćeri majka je bila shrvana zbog svega što je doznala. - Ne mogu opisati koliko je ovo užasno i samo želim da mogu otići tamo i vratiti je - ispričala je majka, piše Daily Mail. Nažalost, ova 15-godišnjakinja nije jedini ovakav slučaj.

Zna se za još 30 djevojaka iz Švedske koje su otišle iz svojih domova u Siriju i Irak kako bi se pridružile džihadističkim skupinama. Najmanje jedna djevojka živi u sirijskoj Raki zajedno s još jednom ili tri djevojke iz Londona, a nestala je od veljače. Skupina Jabhat al-Nusra djeluje u Siriji pod vodstvom Abu Mohammeda al-Joulanija.

>> Objavila snimke svoje kćeri na Facebooku pa izazvala burne reakcije

>> Ocu bilo sumnjivo zašto mu se sin tako dugo tušira, zatekao ga dok je radio ovo

Komentara 32

MA
marijaqwer
21:33 30.06.2015.

Svima koji zele poci u Siriju i pridruziti se kalifatu treba platiti jednosmjernu kartu, te im zauvjek zabraniti povratak.

Avatar mason
mason
20:09 30.06.2015.

Koji bolesnici,narod iz Sirije bjezi u Evropu a oni idu tamo.

Avatar dr. Evil
dr. Evil
15:18 01.07.2015.

Nema veze, bitno da nije otišla u hadeze

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije