Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Snažna oluja

Šokantna snimka: Vjetar ga podigao sa šatorom i bacio na stepenice

šator vjetar
Foto: screenshot/youtube
1/2
02.10.2014.
u 07:27

U snažnoj oluji koja je prošlog tjedna pogodila Sevastopolj, vjetar je podigao muškarca u zrak i bacio ga na betonske stepenice

Šokantan video dolazi sa Krima.

U snažnoj oluji koja je prošlog tjedna pogodila Sevastopolj, vjetar je podigao muškarca u zrak i bacio ga na betonske stepenice, piše RT.

Na snimci objavljenoj na YouTubeu vidi se kako dvojica muškaraca pokušavaju zadržati šator na tlu. No, snaga prirode bila je jača od one ljudske te je vjetar podigao šator zajedno sa muškarcem i bacio ga na betonske stepenice par metara dalje.  

Na sreću, muškarac se uspio podići sa poda te se, barem po snimci, čini da nije teže ozlijeđen.

>>Preživio osam dana sam na moru jer je ubio i pojeo galeba!

>>Solarna oluja približava se Zemlji, mogući prekidi u komunikaciji

Komentara 1

Avatar stop_GMO_ubija_nas
stop_GMO_ubija_nas
09:25 02.10.2014.

Jeli ti mozda goinzinjering na djelu..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije