Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izručeni Francuskoj

Slovenska policija u vlaku uhitila trojicu terorista

slovenija policija
Petar Glebov/PIXSELL
11.02.2017.
u 20:08

Utvrđeno je da su u Francuskoj traženi zbog terorizma i da su planirali otići na bojišta u Siriji

Slovenija je Francuskoj izručila tri njezina državljanina osumnjičena za aktivnosti povezane s terorizmom, potvrdio je u razgovoru za POP-TV glasnogovornik slovenske policije Drago Menegalija.

Trojicu muškaraca bez dokumenata, a sva trojica potvrdila su da su francuski državljani, policija je otkrila početkom studenoga u putničkom vlaku Celje – Rogatec. Pri utvrđivanju identiteta policija je otkrila da su navodili lažne osobne podatke i neusklađene izjave o smjeru kojim su putovali. Utvrđeno je da su u Francuskoj traženi zbog terorizma i da su planirali otići na bojišta u Siriji.

>> Washington u Siriji ubio veterana Al Kaide

>> U velikoj raciji austrijske policije uhićena i dva državljana BiH i Makedonac pod sumnjom da pripadaju ISIL-u

Komentara 1

Avatar Pavel ic
Pavel ic
21:11 11.02.2017.

europa ima takve zakone stroga da nas ovi kozo.ebi vuku za nos

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije