Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
obitelj u šoku

Slavni penjač zaprosio djevojku, otišao na penjanje i poginuo

Brad Parker
Foto: Facebook
1/2
21.08.2014.
u 08:12

Iako je kobni vrh već bio osvojio, Brad Parker ovaj put odlučio se penjati bez sigurnosne užadi, što ga je na kraju koštalo života

Slavni američki penjač po stijenama Brad Parker (36) iz Sjeverne Karoline smrtno je stradao u padu sa stijene i to samo nekoliko sati nakon što je zaprosio ljubav svog života.

- Ovo mi je najsretniji dan u životu - napisao je Brad svom ocu kada mu je Janiee Dial kazala ''da'' te se potom uputio na vrh Matthes Crest, jedan od najopasnijih u nacionalnom parku Yosemite, piše CBC News.

Iako je kobni vrh već bio osvojio, Parker se ovaj put odlučio penjati bez sigurnosne užadi što ga je na kraju koštalo života. Padu su svjedočili ostali penjači, a njegov najbolji prijatelj izjavio je da mu nikada neće biti jasno kako se to dogodilo jer je Brad bio spretan i iskusan penjač.

Foto: Facebook/ Naš potok

Poznanici su ga opisali kao vedru i toplu osobu. Bio je instruktor joge, a vrijeme je volio provoditi i u pecanju te druženju s ocem i bratom.

>>Robin Williams bolovao od Parkinsonove bolesti

>>Dramatična snimka: Dvije žene za dlaku izbjegle smrt!

Komentara 13

Avatar targus
targus
08:24 21.08.2014.

mogao je buduću izvesti na večeru,...pa ne bi pao:) ah,...ta ljubav:)

ZA
zahira45
10:02 21.08.2014.

Ponekad glupost plaćamo životom! Velika šteta!

JU
jurko11
09:33 21.08.2014.

Više nije slavni penjač, nego slavni bedak. Sebi oduzeo život, a najbližnjima ga zagorčao. Penjanje bez sigurnosnog užeta, kakav adernalninski ovisnik. Katastrofa!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije