Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dragan Lukač:

'Situacija iz Makedonije može se preliti u BiH, Albanci nikad neće odustati od Velike Albanije'

kumanovo
Foto: Reuters/PIXSELL
11.05.2015.
u 11:57

Prema informacijama MUP-a RS, nije isključeno da će se teroristima pokušati pridružiti novi, s ciljem da se sukob podigne na viši nivo.

 - Policija Republike Srpske treba ostati u stanju visoke pripravnosti zbog terorističkog napada u Kumanovu, jer se ne može isključiti mogućnost da se situacija iz Makedonije prelije van njenih granica, pa i u BiH, izjavio je ministar unutarnjih poslova Republike Srpske Dragan Lukač, javlja Blic.

Prema informacijama MUP-a RS, nije isključeno da će se teroristima pokušati pridružiti novi, s ciljem da se sukob podigne na viši nivo.

 - Srbija nije bez potrebe poslala svoje jedinice na granicu prema Makedoniji jer je očigledno na djelu stvaranje tzv. Velike Albanije, cilja od koga Albanci nikad neće odustati, ocijenio je Lukač za Pres RS.

>> Kumanovo dan poslije: Potresne fotografije nakon krvave bitke

>> Gotov očevid u Kumanovu, među uhićenima bivši Haradinajev tjelohranitelj

Komentara 48

HR
Hrvatskalatinica
12:21 11.05.2015.

albanija nije ona koju su prekrajili rusi i pravoslavnisloveni,srbija postoji u balkanu ,tojest prvi puta se dokopaju balkana krajem 7 a pocetkom 8 stoljeca, dok albanci su u balkanu starosjedioci, dardani ,oni su direktno nasljednici (dardana) ilirskog plemena,pleme kao (dalmati)i) itd...zato sto su bili uvjek ne organizirani nego su zivjeli u pricipatama je srbija njih lako manipulirala i sve vise naseljavala srbe koji su oduzimali zemljista njima i pravili naravno crkve, tada su Albanci bili kao i sada vise kao ljudi koji se nisu mnogo brinuli o vjeri.. srbija u balkanu je bila duze dakle pod osmansom imperijom (beogradski pasaluk) nego sto je bila bez nje, i cudno je da osmani nisu rusili njihove crkve, i dan danas se srbi hvale da imaju crkve od preko 300 godina stare ja mislim da narod albanaca sa one strane kosova,i albanije imaju prava zblizavanja kao sto su imali i njemci...to su dvije neovisne drzave.

DU
Deleted user
13:15 11.05.2015.

Srbi kronično pate od amnezije.

TO
tokijoki
12:23 11.05.2015.

"velika Albanija" je samo u glavama prorusa, inace je to prirodna i stara Albanija

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije