Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Shrvani otac Putinu:

'Nadam se da ćete se moći pogledati u ogledalo'

Hans de Borst i Elsemiek
Foto: Facebook
22.07.2014.
u 11:23

Nizozemac Hans de Borst izgubio je svoju kći Elsemiek de Borst koja se nalazila u zrakoplovu Malaysia Airlinesa koji je srušen prošli četvrtak

Nizozemac Hans de Borst, otac 17-godišnjakinje koja je smrtno stradala u padu zrakoplova Malaysia Airlinesa koji je prošli četvrtak srušen dok je letio iznad istočne Ukrajine napisao je otvoreno pismo kojim se obratio ruskom predsjedniku Vladimiru Putinu, vođama proruskih separatista i ukrajinskoj vladi, piše Mashable.

U pismu koje je prevedeno na engleski i objavljeno na Facebooku Hans De Borst ironično zahvaljuje Putinu, vođama separatista ili ukrajinskoj vladi na ''ubijanju njegova voljenog i jedinog djeteta Elsemiek de Borst''.

– Navedena gospodo, nadam se da ste ponosni što ste je ubili i nadam se da ćete se moći sutra ujutro pogledati u ogledalo – napisao je onima koje drži odgovornima za smrt njegove jedine kćeri koja je u avionu bila s majkom, bratom i očuhom. U pismu piše i o budućim postignućima koje je trebala postići njegova kći, a koje su od nje ukradene zbog postupaka drugih.

– Elsemiek bi položila svoje završne školske ispite sljedeće godine, zajedno s najboljim prijateljicama Juliom i Marinom, bila je tako dobra u školi – napisao je shrvani otac i dodao da je nakon toga njegova kći htjela upisati Tehničko sveučilište Delft i studirati strojarstvo. – Veselila se tome – dodao je.

 

>> Ukrajinski pobunjenici predali crne kutije malezijskim vlastima

 

Komentara 28

Avatar Pro et Contra
Pro et Contra
12:45 22.07.2014.

A kako sa djecom Palestine, Sirije, Iraka, Libije Afganistana?

Avatar Pro et Contra
Pro et Contra
12:52 22.07.2014.

"Mrzak mi je rat, ali još su mi mrži oni koji pjevaju o ratu u kome nikada nisu bili." ~ Rolland, Inter arma Caritas, Journal de Genève (1914.) politicari svaki dan pjevaju o ratu rat je produzena politicka ruka, Rat je oružani sukob velikih razmjera, kao produženje politike država, nacija ili klasa, u cilju ostvarivanja određene političke, gospodarske i druge dobiti. "Ne znam kojim će se oružjem voditi Treći svjetski rat, ali znam da će se Četvrti voditi kolcima i kamenjem." ~ Einstein, Einstein Archive 30-1104

Avatar fircik
fircik
12:48 22.07.2014.

A ako nisu bili Rusi, da li će Obama smjeti da se pogleda u zrcalu?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije