Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nezadovoljni haškim sudom

Šešeljevci blokirali mostove u Novom Sadu

HAAG
Davor Puklavec/PIXSELL
25.10.2014.
u 08:14

U blokadi Varadinskog mosta, koja je počela oko četiri sata popodne, sudjelovalo je više desetina glasnih Šešeljevaca

Danas su pristalice Srpske radikalne stranke blokirale dva mosta u Novom Sadu nezadovoljni tretmanom Haaškog tribunala prema njihovom vođi Vojislavu Šešelju kojemu tamo sude za ratni zločin počinjene u Hrvatskoj, BiH i Vojvodini. Kako javljaju mediji u Srbiji, radikali su se na vrlo prometnom Varadinskom mostu pojavili sa stranačkim obilježjima i zastavama, noseći transparente s natpisom "Oslobodite Šešelja", tražeći njegovo puštanje iz Haaškog tribunala i pritvora u Scheveningenu.

U blokadi Varadinskog mosta, koja je počela oko četiri sata popodne, sudjelovalo je više desetina glasnih Šešeljevaca, dok je druga skupina automobilima blokirala ulaz na Most slobode. SRS je za sutra zakazala prosvjed u Beogradu ispred ureda Haaškog tribunala, jer drže kako Šešelju nije omogućeno odgovarajuće liječenje. Najavili su i da će prosvjede radikalizirati ukoliko njihovi zahtjevi ne budu uslišeni.

>> Glavni haški tužitelj: Vjerujem u doživotnu presudu za Karadžića

Komentara 5

Avatar El Indio
El Indio
08:23 25.10.2014.

Poslat Seselja u BiH pa neka mu tamo sude. Ovi nasi danasnji bi mu iz nekog razloga oslobodili krivnje mozda i zaposlili u saboru ili za nekog savjetnika predsjednika, premijera ili ministra

DU
Deleted user
16:38 25.10.2014.

Jesu li opet s balvanima?

Avatar Linux
Linux
09:57 25.10.2014.

blokirali most? odmah pohapsiti i osuditi!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije