Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
izbjegla predstavu

Seksepilnu glumicu kaznili zatvorom jer je varala da bi večerala s Putinom!

Ornella Muti
Foto: SCHROEWIG/DPA/PIXSELL
1/3
26.02.2015.
u 18:06

Ornella Muti lagala je kazalištu da zbog bolesti ne može odigrati predstavu. Kao u srednjoj školi, poslala im je liječničku ispričnicu i otišla večerati s Putinom

Talijanska glumica Ornelli Muti (59) osuđena je na osam mjeseci zatvora ili novčanu kaznu od 30.000 eura jer je preskočila odigrati predstavu kako bi večerala s ruskim predsjednikom Vladimirom Putinom.

Kaznu joj je, javlja RT, u utorak izrekao talijanski sud u Pordenoneu. On je ustanovio da je glumica 2010. godine izigravala bolest kako bi izbjegla glumiti u predstavi kazališta Verdi u Trstu, za što joj je unaprijed bio uplaćen honorar od 25.000 eura. Da stvar bude tragikomičnija, Muti je poput šiparice koja želi izbjeći odlazak u školu, pribavila i liječničku potvrdu da boluje od laringitisa. Ona joj je omogućila odlazak na dobrotvornu večeru u Sankt Petersburg, na kojoj je bio i glumac Kevin Costner.

Zatvorska kazna može biti preinačena u uvjetnu ako glumica kazalištu koje je oštetila uplati 30.000 eura.

>>Vladimir Vladimirovič Putin je (anti)heroj i idealist

>>'Probudi se, Europo! Putin je kao Milošević, događa se nova Bosna'
 

Komentara 8

DU
Deleted user
19:15 26.02.2015.

Dobro izgleda za svoju životnu dob.

Avatar Oberstleutnant
Oberstleutnant
20:22 26.02.2015.

kak ta muti. ove nase su piksiebnerice za nju. muti te zmuti

Avatar Petrica Kerempuh
Petrica Kerempuh
21:05 26.02.2015.

Ni ja joj ne bi oprostio !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije