navigacija Svijet 106
pad na stražnjicu

Šefica protokola, porijeklom Hrvatica, pala pred Obamom

Capricia Penavić Marshall, dočekujući bračni par iz Meksika, na stepenicama je izgubila ravnotežu i pala na stražnjicu. No brzo se pridigla i nastavila kao da se ništa nije dogodilo.

Foto: Reuters

Barack i Michelle Obama u Bijeloj su kući ugostili meksičkog predsjednika Felipea Calderona i njegovu suprugu Margaritu Zavalu. Kao specijalna gošća pozvana je i glumica Eva Longoria zbog svoga meksičko-američkog podrijetla.

Michelle Obama za tu je prigodu odjenula indigoplavu haljinu, u struku opasanu srebrnim remenom, s potpisom američkog dizajnera Petera Soronena. Gornji dio njezine haljine činio je strukturirani korzet koji joj se, zbog čvrstog ruba, urezao u kožu iznad grudi, što je odvraćalo pažnju od, u cjelini, elegantne oprave američke prve dame.

No, da cijeli protokol ne bi bio uobičajen i dosadan, pobrinula se šefica protokola Bijele kuće, porijeklom Hrvatica, Capricia Penavić Marshall, koja je dočekujući bračni par iz Meksika na stepenicama izgubila ravnotežu i pala na stražnjicu. No brzo se pridigla i nastavila kao da se ništa nije dogodilo.

Ocijeni:

1 2 3 4 5

0 (0 ocjena)
Ispravi pogreške

Komentari

Registracija