Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TERORISTI

Šef sigurnosti Vatikana: Postoje prijetnje ISIL-a za posjet pape Sarajevu

papa Franjo
Foto: Reuters/PIXSELL
04.03.2015.
u 13:52

Iz bh. Katoličke tiskovne agencije istaknuli su kako ne postoji prijetnja papa Franji ili Svetoj Stolici, osim nekih saznanja o prijetnji iz Islamske države

Šef vatikanske sigurnosne službe Domenico Gianni ocijenio je kako za posjet pape Franje Sarajevu 6. lipnja postoje određene prijetnje Islamske države, prenosi portal hms.ba. Nije precizirao o kakvim je točno prijetnjama riječ.

Iz bh. Katoličke tiskovne agencije, nakon sastanka šefa izaslanstva zaduženog za sigurnost iz Vatikana u papinskoj nuncijaturi u Sarajevu, predstavnika katoličke Crkve u BiH te sigurnosnih agencija, istaknuli kako ne postoji prijetnja papa Franji ili Svetoj Stolici, osim nekih saznanja o prijetnji iz Islamske države.

– Domenico Gianni rekao je da ne postoji nikakva prijetnja papi Franji ili Svetoj Stolici, osim određenih saznanja o prijetnji iz ISIL-a – rekli su u KTA.

>> Policija ne treba brinuti za Svetog Oca. Čuvat će ga svi građani Sarajeva

>> Papa dolazi u BiH: 'Imao je veliku želju da se susretne s narodom Sarajeva'

Komentara 5

Avatar Navrdeda
Navrdeda
19:37 04.03.2015.

Za papa nije u božim rukama? Ako je Isus stradao za svoje vernike zašto se onda i papa nebi žrtvovao .

GL
glavasdragan103
17:29 04.03.2015.

Nažalost u Bosni je sve moguće.

Avatar emilsalis
emilsalis
16:37 04.03.2015.

Bolje da se Papa drzi malo podalje te Džamahirije..... Bliskoistočni entitet u sred Europe. Ulice jece zvukom Orijenta i Turbo Folka .Minareti zovu sa 2000 decibela na molitvu 5 puta na dan .Podasvuda vonj pernate živine,a jagnjad vrte ispred kafanekafane od rane zore ,nigde piva i vina a kisela voda i sokovi kazu oni leče sidu....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije