Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
srpski mediji nagađaju

Šarić bi mogao dobiti 40 godina zatvora

srpska policija
Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
22.03.2014.
u 12:54

Protiv Šarića se trenutno vode dva odvojena kaznena postupka koja su u fazi glavne rasprave.

Mediji u Srbiji nagađaju da bi neki dan uhićeni srpsko-crnogorski narko bos Darko Šarić mogao biti osuđen na 40 godina zatvora ukoliko sud uvaži sve navode iz optužnice. Tužiteljstvo ga tereti za udruživanje radi počinjenja kaznenih djela što mu može donijeti kaznu pod 30 do 40 godina, za trgovinu
drogom može dobiti najmanje 10 godina, a za pranje novca do 12 godina zatvora. Sud će Šariću, ako ga proglasi krivim, prema srpskom Kaznenom zakonu, izreći jedinstvenu kaznu zatvora budući će mu se suditi za više kaznenih djela u isto vrijeme iako će za svako djelo posebno odrediti kaznu.

Protiv Šarića se trenutno vode dva odvojena kaznena postupka koja su u fazi glavne rasprave. U jednom postupku sudi mu se temeljem pet optužnica koje ga terete za udruživanje radi činjenja kaznenih djela i trgovinu drogom, a drugi jedinstveni postupak, koji je također u fazi glavne rasprave, vodi se po četiri optužnice za pranje novca dok jedna optužnica još nije potvrđena. 

>> Uhićen narkobos Šarić, ponudio predaju 24. veljače 

>> Vožd Vučić opet trijumfirao: Pao boss Darko Šarić

Komentara 2

AM
alberta.mutti.5
17:17 22.03.2014.

Sto ce biti ako ne bude zivio toliko godina. Hoce li sudac odgovarati zbog slabe procene.

Avatar M O L O T O V
M O L O T O V
15:31 22.03.2014.

Ovim fotkama VL nas lagano uvodi u jednojezičnost koja nam slijedi...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije