Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOŠAO SE ŽALITI

Sam protiv svih: Britanac premlatio trojicu njemačkih policajaca u zračnoj luci u Frankfurtu

frankfurt tučnjava
Foto: Screenshot Youtube
28.07.2016.
u 12:35

Policija je u objavi naglasila kako incident nije povezan s terorizmom te da su i putnik i policajci bili lakše ozlijeđeni

Britanski državljanin napao je i istukao trojicu policajaca u zračnoj luci u Frankfurtu. Incident se dogodio prošle subote kada se putnik (38) zajedno sa suprugom došao požaliti na pult zbog odgođenog leta.

Sve je završilo tučnjavom u kojoj je muškarac nekoliko puta udario njemačke policajce koji su padali na pod. Iako su udarci bili jaki policajci su bili uporni u naumu da savladaju podivljalog muškarca.

U jednom trenutku muškarac se smirio i tada mu je prišla jedna žena koja ga je smirivala. Glasnogovornik policije kazao je kako je napadač bio Englez te da je "bio zabrinut za svoju ženu".

– Imala je problema s cirkulacijom – kazao je glasnogovornik za Spiegel Online.

Tučnjava u zrakoplovnoj luci dogodila se kada je oko 7 tisuća putnika moralo prenoćiti zbog otkazivanja noćnih letova. Iz zračne luke su kazali kako raspoloženje među putnicima "nije bilo baš najbolje".

Policija je u objavi naglasila kako incident nije povezan s terorizmom te da su i putnik i policajci bili lakše ozlijeđeni.

Komentara 23

DA
Darko22
13:34 28.07.2016.

""""Britanac""". Taj lik je britanac otprilike koliko sam i ja Kinez.

DU
Deleted user
14:22 28.07.2016.

Da je taj kripto-teroristički Pakić napravio nešto slično u La Guardiji budite sigurni da bi završio sa pola kile olova u trbuhu. Osim toga, nije on nikoga premlatio.. oni su premlatili njega. :D

DS
ds
13:15 28.07.2016.

Ja mislio da su samo naši policajci babe,kad vidi i Švabe.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije