Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 55
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Afganistan

SAD priznao da je u zračnim napadima pobio liječničko osoblje

afganistan
Foto: Reuters/PIXSELL
1/2
03.10.2015.
u 10:21

Liječnici bez granica tvrde da je najmanje 9 članova njihova tima ubijeno nakon napada na bolnicu u gradu Kunduzu, a 19 ih je teško ranjeno

SAD je priznao da je u zračnim napadima pobio neutvrđen broj radnika koji pružaju pomoć u sjevernom Afganistanu.

Liječnici bez granica tvrde da je najmanje 9 članova njihova tima ubijeno, a 19 je teško ranjeno nakon napada na bolnicu u gradu Kunduzu. Za još 30 osoba se traga, piše SkyNews.

–  Strašno smo pogođeni ovom viješću. Šokirani smo napadom, ubojstvo naših ljudi i pacijenata je teško breme za zdravstvo u Kunduzu, rekao je direktor humantiranih operacija Bart Janssens. 

>> Talibani zauzeli više od polovice Kunduza, među objektima su i bolnica te sud

Komentara 52

DU
Deleted user
10:46 03.10.2015.

Koji licemjeri, jučer pune novine da Rusiji ubijaju civile i djecu, a sada će opet duboko žaliti i dalje po starom. kada će netko od njihovih generala za takve zločine odgovarati pred sudom!?

DH
dalibor.hren
10:35 03.10.2015.

I nikom ništa!?

DU
Deleted user
10:48 03.10.2015.

I oni imaju što reći Rusima!!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije