Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI SKANDAL

Ruski političar naredio zaštitarima da siluju trudnu novinarku!

Žirinovski
Foto: Screenshot Youtube
21.04.2014.
u 14:47

Vladimir Žirinovski na novinarku je gurnuo pomoćnika naredivši mu da je oštro siluje

Kontroverzni vođa Liberalno-demokratske stranke Rusije Vladimir Žirinovski izazvao je nove kritike nakon što je prošli tjedan izvrijeđao trudnu novinarku, a prijeti mu i tužba.

Nakon što ga je novinarka RT-a Stela Dubovitskaja pitala treba li Rusija odgovoriti na zabranu ulaska ruskim muškarcima koju je uvela Ukrajina, 67-godišnji je Žirinovski prvo ukrajinske političarke optužio da pate od nimfomanije, a zatim rekao da i Dubovitskaja sigurno ima isti problem. Nakon što mu je novinarka rekla da je trudna, Žirinovski joj je rekao da je trebala ostati doma umjesto da radi, a potom je na nju gurnuo svog mladog asistenta naredivši mu da je siluje.

– Krist je uskrsnuo! Uistinu je uskrsnuo! – vikao je Žirinovski, govoreći svom pomoćniku da poljubi novinarku.

 

Nakon što je druga novinarka stala u obranu kolegice, Žirinovski ju je nazvao lezbijkom i iznio niz homofobnih komentara. Sve su snimile kamere pa se Žirinovski našao na udaru kritika. Zamjenik čelnika odbora Dume za etiku Andrej Andrejev rekao je da bi se Žirinovski trebao ispričati i na mjesec dana ostati bez prava govorenja u Dumi.

Steča Dubovitskaja je hospitalizirana zbog šoka, a RT razmišlja o podnošenju tužbe protiv Žirinovskog.

>> 'Poljska, Rumunjska i Mađarska trebaju pripojiti dio Ukrajine'

>> Žirinovski: Rusima zabraniti odmor u Turskoj, Egiptu i Tajlandu

Komentara 24

RA
rasimcanaj
16:14 21.04.2014.

Samo jedan Askenazi- kazar moze sipati takve gluposti bez da bude kaznjen. Sjetite se njegovih gluposti koje je blebetao po Srbiji i republici Shupskoj . Prijetio je NATO-u da ce biti unisteni ruskim tajnim oruzjem ako napadnu Srbiju,Shupskoj je obecaoo micro A-bombu, ako mu daju $ 5 milijuna...ha,ha

LE
Lenovo34
15:37 21.04.2014.

Užas !!

Avatar Matija22
Matija22
15:44 21.04.2014.

To je kod njih normalno,još samo vodka fali.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije