Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
London otkrio

Ruski huligani pripadnici su tajnih službi

Football Soccer - Euro 2016 - Lille, France 15/6/16. Russian supporters (R) scuffle with England supporters as the England fans leave a pub shortly after midnight in the city centre, June 15, 2016. REUTERS/Wolfgang Rattay
Foto: Reuters
20.06.2016.
u 00:15

Naglašavaju da je nasilje do kojeg je došlo u Marseilleu i Lilleu dio Putinove doktrine “hibridnog ratovanja”, kojom on želi pokazati rusku premoć

Visoki dužnosnici britanske vlade listu Guardian otkrili su da istražuju povezanost ruskih huligana na Euru s Kremljem, odnosno predsjednikom Vladimirom Putinom. Naglasio je da raspolažu podacima da značajan broj onih koji su bili uključeni u navijačko nasilje i napade na engleske navijače, zapravo rade za ruske sigurnosne i obavještajne službe.

Također, naglašavaju da je nasilje do kojeg je došlo u Marseilleu i Lilleu dio Putinove doktrine “hibridnog ratovanja”, kojom on želi pokazati rusku premoć. Britanski istražitelji sve su to otkrili uspoređivanjem fotografija.

>> Ruski huligani: Ne zanimaju nas debeli i pijani Englezi, mi se želimo tući s Hrvatima!

Komentara 51

PL
@ploto@
08:18 20.06.2016.

Engleski navijači su za dva razreda gori od ostalih.Tako Englezi pokušavaju svoju sramotu utovarit drugima.Klasika obavještajnih obmana i podvala. Obzirom da znamo kakav je mentalitet engleske politike,to je sasvim normalno za njih.

Avatar Chicha
Chicha
01:42 20.06.2016.

Da, da Putin poslao specijalne jedinice da premlate englesku narko-alko-homo brigadu tzv. huligane.

Avatar kajbuštimeni
kajbuštimeni
00:26 20.06.2016.

London otkrio?Hahaha.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije