Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
šokirao iz Donjecka

Ruski glumac prerušen u novinara pucao po Ukrajincima

Mihail Porečenkov
Foto: NovorossiaTV/YouTube screenshot
1/3
31.10.2014.
u 21:02

Mihail Porečenkov naljutio je i ukrajinske i ruske novinare, ali i javnost

Ruska glumačko-redateljska zvijezda Mihail Porečenkov šokirao je svijet pucanjem po Ukrajincima u Donjecku. Glumac je ondje otišao pružiti podršku ruskim postrojbama no otišao je, piše Mashable, korak predaleko.

Obučen u uniformu i s kacigom na glavi na kojoj piše ''Presse'' (novinar) Porečenkov je sa separatistima pucao iz teškog topništva iz zračne luke u smjeru ukrajinskih postrojbi. Nakon što je snimku ruske zvijezde objavila NovorossiaTV.com, prvi su reagirali novinari čije su kolege izvještavanje s prve crte platile životom. A takvih je ne ruskoj i ukrajinskoj strani bilo ukupno sedam. Ogorčene su i ukrajinske vlasti koje su poručile da će Poročenkov završiti na sudu. 

- S takvim očiglednim sudjelovanje u zločinu inspektori su uvjereni da će Interpol aktivno podržati istragu te da Porečenkov neće moći izaći iz Rusije, a da ga ne uhite ili izruče Ukrajini - napisao je na Facebooku ukrajinski ministar unutarnjih poslova Arsenij Avakov. Dodao je da bi glumac koji se proslavio ulogama u akcijskim filmovima mogao odslužiti i do 12 godina robije.

 

Komentara 30

MI
Mingan
15:50 01.11.2014.

Da je itko od vas proruski orijentiranih u rukama imao ovu protuoklopnu strojnicu ( na vašem jeziku mitraljez) ne bi tako komentirali.

LA
lakočemo
05:08 01.11.2014.

čovjek puco u neke kante i odma vijest i frka eeeee politiko

ZE
Zepcanac
03:15 01.11.2014.

Ciganska posla obi drukcije nemogu dok ne slazu ili ub iju, paim nakraju drugi krivi. FUJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije