Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MICHAEL FLYNN

Ruska politička elita o ostavci Trumpovog savjetnika: To je teški udarac za naše odnose

flynn michael
Foto: Reuters/PIXSELL
1/7
14.02.2017.
u 12:36

"Ne želimo ni na koji način komentirati tu aferu", naglasio je on.

Ostavka Michaela Flynna, savjetnika za nacionalnu sigurnost američkog predsjednika Donalda Trumpa nakon što je tisak otkrio njegove neprilične kontakte s Rusijom, "unutarnja je američka stvar", ocijenio je u utorak glasnogovornik Kremlja Dmitrij Peskov.

"To je unutarnja stvar SAD-a, unutarnja stvar administracije predsjednika Donalda Trumpa. To nije naš problem", kazao je Peskov novinarima.

"Ne želimo ni na koji način komentirati tu aferu", naglasio je on.

Ruska politička elita nazvala je tu ostavku teškim udarcem za rusko-američke odnose.

"Ova je situacija provokativna. Negativni je signal za ponovnu uspostavu rusko-američkog dijaloga" u trenutku kad su odnosi između Moskve i Washingtona na najnižoj razini od završetka Hladnog rata, kazao je predsjednik povjerenstva za vanjske poslove u Dumi Leonid Slucki.

>> Još jedan udarac za Trumpa: Bliski savjetnik zbog veza s Rusima već morao podnijeti ostavku

>> Otkriveno o čemu su razgovarali Donald Trump i Vladimir Putin u prvom telefonskom razgovoru

Komentara 3

Avatar babas
babas
11:13 21.02.2017.

Trump bi trebao pomesti vlastito dvorište jer mu podanici rade o glavi. Atentat ili državni udar je vrlo moguć. Nikada niti jedan američki predsjednik nije bio napadan poput Trumpa čak i prije nego što je preuzeo dužnost.

KA
kamengen
13:21 15.02.2017.

Sad jos da ode ruski igrac no 1, Donald Trump. A i da ostane, Trumpova ideja suradnje sa Putinom je meni 99, tebi 1. Jer cinjenica je da je Amerika ekonomski 10 puta jaca od Rusije, dakle to nije partnerstvo jednakih.

Avatar tomislav21
tomislav21
16:34 14.02.2017.

Ha Trump je gotov lako je pustio Flynna,....Mike Pence novi predsjednik u roku 1-2 god.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije