Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 168
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ruski ministar obrane:

Rusija osniva tri nove vojne postrojbe za suprotstavljanje NATO-u

Ruski predsjednik Vladimir Putin i ministar obrane Sergej Šojgu
Foto: Reuters/PIXSELL
1/7
04.05.2016.
u 14:47

Do kraja godine, formirat će se dvije nove postrojbe u zapadnoj vojnoj regiji i još jedna u južnoj vojnoj regiji, najavio je ruski ministar obrane Sergej Šojgu

Tri nove postrojbe osnovane su na zapadu i jugu Rusije kako bi se "osjetilo jačanje snaga NATO-a", izjavio je u srijedu ruski ministar obrane Sergej Šojgu.

"Ministarstvo obrane poduzelo je niz mjera u cilju osujećivanja jačanja snaga NATO-a blizu ruske granice", kazao je Šojgu.

"Do kraja godine, formirat će se dvije nove postrojbe u zapadnoj vojnoj regiji i još jedna u južnoj vojnoj regiji", dodao je on.

Incidenti su se nedavno nizali u Baltičkom moru gdje su se ruski avioni približili u nekoliko navrata američkim vojnim brodovima ili avionima.

U utorak kad je Estonija optužila ruske avione da redovito krše njezin zračni prostor, NATO je kazao da neće oklijevati "zaštititi svoje saveznike" u slučaju ruske "agresije".

>>Poljski ministar obrane: Rusija priprema agresiju na NATO

Komentara 64

Avatar superhik74
superhik74
18:30 04.05.2016.

Moraju se pripremiti za novu operaciju Barbarosa # 2, ovaj put ne zele biti iznenadjeni kao 1941 godine.

RA
Rangostar
18:17 04.05.2016.

Bilo bi dosadno na ovim forumima da nema faca kao 'mason' .

MU
mursaos
01:03 05.05.2016.

Kad ste svi tako zasljepljeni americkom propagandom, nek vam tako I bude . Krasan kapitalizam , obespravljen radnik , minimalne place , 30 miliona beskucnika u Us , korupcija , droga , nemoral , bestijalnost stila zivljenja, osvajanja , ratovanjaatovanja , rusenja postojecih drzava I sistema, koje nisu po njihovom ukusu, nametanja trulog prezaduzenog kapitalizma svim nacijama svijeta. Samo ti sareni mjehurici od sapunice nece dugo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije