Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 182
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sirijski grad

Rusija: Američki zrakoplovi bombardirali su Alep u srijedu

Sirija
Foto: Reuters/PIXSELL
11.02.2016.
u 11:40

TASS je prenio izjavu glasnogovornika ministarstva obrane koji je rekao da su dva američka borbena zrakoplova A-10, koji su letjeli iz Turske, bombardirali Alep

Rusko ministarstvo obrane priopćilo je u četvrtak da su američki zrakoplovi bombardirali sirijski grad Alep u srijedu, a SAD je poslije rekao da su zračne udare izvršili ruski zrakoplovi, izvijestila je agencija TASS.

TASS je prenio izjavu glasnogovornika ministarstva obrane koji je rekao da su dva američka borbena zrakoplova A-10, koji su letjeli iz Turske, bombardirali Alep.

Glasnogovornik je također rekao da je glasnogovornik Pentagona optužio Rusiju da je bombardirala dvije bolnice u tom gradu u srijedu.

>> Sirija: Francuska uništila kamp za obuku IS-a

Komentara 35

DI
dokazano.istinito
13:39 11.02.2016.

da da rusi i za vukovar kazu da su amerikanci srvanili vukovar sa tlom , a da je srbija samo htjela da brani jugoslaviju rusi lazu kao i srbi

DI
dokazano.istinito
13:45 11.02.2016.

sacuvaj nas Boze od srba i rusa,jer ne samo da lazu nego i kada nas ubijaju to poricu i krivicu prebace drugome

Avatar nekakav
nekakav
14:13 11.02.2016.

kad su to amerikanci poštivali ljudska, pa i sva ostala prava? nikada. oni su nešto posebno, vele američki predsjednik 'iznimna zemlja'. zadnji je tako govorio hitler, al eto, u ovom svijetu silnih medijskih sloboda nije se našao nitko tko bi bi usporedio hitlerov govor 1933-e sa obaminim 2015-e. jako puno sličnosti, izraza naročito. uostalom, jel sirija dozvolila americi da vojno djeluje na njenom teritoriju? što kaže povelja un-a po tom pitanju? jel to narušavanje suverenosti i teritorijalne cjelovitosti zemlje? samo nemojte spominjati ukrajinu, ruse. jer onda imam prije toga kosovo, zapadnu saharu (veza polisario) i tako dalje. mada ne treba dalje od izraelske okupacije dijela sirije, jordana, uopće ni ići. ako su amerikanci sa 100 zemalja potpisali ugovor kojim su zaštitili usa plaćenike od kaznenog progona i izručenja, onda nemamo mi što amerikancima vjerovati. voilite ih kako vam drago, al kad vam nešto naprave, i vi ništa neće moći, šutite. ili bolje, poljubite ih, ipak su vam oni najveći prijatelji. kad odbace bombu u jadran, klicajte od radosti, i vičite kako to dobro utječe na turističke rezultate. o otrovima nećemo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije