Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Haag

Rusi traže puštanje Ratka Mladića na liječenje

Ratko Mladić
Foto: ICTY
28.07.2015.
u 21:34

Njihova preporuka sudu je da Mladić treba nastaviti liječenje u Rusiji, a oni bi preuzeli obavezu da ga vrate u Haag kada to sud zatraži - kaže izvor „Blica“

U Srbiji se očekuje službeni ruski poziv Haaškom sudu kao zahtjev da Ratko Mladić bude pušten na liječenje u toj zemlji, rekli su za Blic dobro obaviješteni sugovornici. 

- Ruski liječnici posjetili su Ratka Mladića u pritvorskoj jedinici u Scheveningenu, i to na njegov poziv. Ondje su bili internist, kardiolog, nefrolog i urolog. Pregledali su ga i dali mišljenja i smjernice za daljnje liječenje. Njihova preporuka sudu je da Mladić treba nastaviti liječenje u Rusiji, a oni bi preuzeli obavezu da ga vrate u Haag kada to sud zatraži - kaže izvor „Blica“ navodeći da su srpske vlasti obaviještene o namjeri ruskih liječnika.

>> Hoće li haaški osuđenici postati državni dužnosnici u Srbiji?

Komentara 49

Avatar prckoostajeprcko
prckoostajeprcko
22:34 28.07.2015.

treba ga poslati u Srebrenicu da mu tamo ljudi pruže liječničku pomoć !!!

BR
Brandfackel2
21:53 28.07.2015.

Bol koju ovaj monstrum doživljava na ovom svijetu je mačji kašalj naspram onoga što ga čeka na onom svijetu... Milijun sovjetskih doktora ne mogu ublažiti bol koju je prouzročilo zlo koje se nalazi u ovom satrapu. Veći i gori zločincici od njega su oni koji mu žele priuštiti par dana slobode prije nego skonča u paklu...

Avatar plastičar
plastičar
22:15 28.07.2015.

ma svakako, sad mu treba ispuniti svaku zelju, oces i kurvu, turcine, pas ti mater. a zaboravio sam, mladicu, da si p***er, izvini. dobro je njemu u zatvoru, bacuske moje, a vama je bolje da se sakrijete iza kremlja, pun mi vas je kc ko i amera vise.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije