Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 56
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SU-25

Rusi srušili ukrajinski avion na istoku zemlje, pilot se katapultirao

ukrajina
Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
30.08.2014.
u 10:39

Stožer opovrgava tvrdnje proruskih separatista kako su ranije srušena četiri zrakoplova, nazivajući ih propagandom Kremlja

Ruski sustav protuzračne obrane srušio je jučer ujutro ukrajinski borbeni zrakoplov SU-25 na istoku Ukrajine, objavio je glavni stožer ukrajinske vojske.  U priopćenju se navodi kako se pilot uspio katapultirati te nije zadobio ozbiljnije ozlijede.

Stožer opovrgava tvrdnje proruskih separatista kako su ranije srušena četiri zrakoplova, nazivajući ih propagandom Kremlja.

>> Putin: Ne igrajte se s nama, mi smo nuklearna sila

Ključne riječi

Komentara 30

Avatar viki_nuland
viki_nuland
12:56 30.08.2014.

Vrlo je znacajna sutnja o Malezijskom Boeingu 777 let MH17, mjesec i pol nakon histericnog optuzivanja Rusa, nakon sto su na terenu bile ekipe istrazitelja i nakon sto su Rusi predali crne kutije. Rezultati istrage su pokazali....? Idemo zapadni demokrati,, svijet ceka dokaze i rezultate iscrpne istrage. Rusija je trenutno jedina drzava koja inzistira da se rezultati objave, medjutim zapad je naglo zasutio.

Avatar viki_nuland
viki_nuland
12:49 30.08.2014.

Rusi srusili Ruski avion Sukhoi Su -25, jer Sukhoi nije Ukrajinski avion nego Ruski. Ukrajinci nemaju svoj avion, svi avioni su im Ruski, prema tome malo su se zaletili u svojoj propagandi, jer ako je protuzracni sistem koristen u rusenjuju aviona Ruski onda je i avion Ruski a ne Ukrajinski.

DU
Deleted user
11:42 30.08.2014.

I sad odakle je djelovao sustav PZO-a,,,sa ruske strane ili ukrajinske??????? Naslov i tekst dva razlicita svijeta........

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije