Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Cijena benzina

Rusi se boje jeftine iranske nafte

benziska
Foto: Deutsche Welle video screenshot
31.07.2015.
u 10:48

Cijena ruskog benzina je među najnižima u Europi. Ali, tomu se ni malo ne veseli ruska naftna industrija, kao ni ruska vlada.

I u Rusiji se vozači trenutno vesele niskim cijenama nafte.

Cijena ruskog benzina je među najnižima u Europi. Ali, tomu se ni malo ne veseli ruska naftna industrija, kao ni ruska vlada. Jer, gotovo polovica prihoda u ruskom državnom proračunu dolazi od prodaje nafte i plina.

A stanje će se zacijelo još pogoršati. Nakon ukidanja sankcija Iran bi mogao preplaviti europsko tržište jeftinijom naftom. 

 

>> Merkel: Naftu, plin i ugljen potpuno zamijeniti obnovljivom energijom!

Ključne riječi

Komentara 33

Avatar Hadezeov domoljub
Hadezeov domoljub
11:42 31.07.2015.

Da Rusija strahuje zbog iranske nafte spriječila ukidnje sankija Iranu u Viječu sigurnosti. Največu korist će imati upravo Rusi.

MX
Mister X
11:27 31.07.2015.

Politika i život ako vam nariktam možete svi živjeti u raju ; a ko vas proglasim Isilovcima imate pakao a pošto ste i vi drugi ""grješnici""" ili stoka sitnog zuba kopajte po kontenjerima ili strahujte i radite do kraja ...

MX
Mister X
11:23 31.07.2015.

A stanje će se zacijelo još pogoršati. Nakon ukidanja sankcija Iran bi mogao preplaviti europsko tržište jeftinijom naftom. Što znači da se i Hrvati mogu veseliti i konačno voziti sa 3 kune po litri da moderni čovjek živi fino ugodnono što dolikuje stoljeću u kojemu postoji ! A ne da kopa po kontenjerima da bi se prehranio .... Ili i da je nafta i zabadava ima da jede i dalje iz smeća i da se mući radi do smrti i tako uživa u demokraciji ..... i slobodi traženja hrane !!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije