Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 71
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nedavno preminuo

Rumunj HIV-om zarazio deset djevojaka, potraga za njegovim bivšima proširila se i na Italiju

Decu
Foto: Youtube Screenshot
20.11.2014.
u 17:45

Decu je bio registriran kao osoba zaražena HIV-om od svoje pete godine, a navodno se zarazio dok je bio na liječenju

Rumunjski tužitelj objavio je da je još osam djevojaka koje su spavale Danielom Decuom (24) pozitivno na HIV, javlja 24 sata.  Decu je nedavno preminuo, a da je bio zaražen virusom HIV-a, djevojke su doznale na njegovu posljednjem ispraćaju. Navodno se testiralo 40-ak djevojaka, a dvije su već prije saznale da su zaražene.

Decu je bio registriran kao osoba zaražena HIV-om od svoje pete godine, a navodno se zarazio dok je bio na liječenju. O tome da je pozitivan na HIV, doznalo se tek nakon nalaza obdukcije, a prije toga za njegovo stanje znali su samo njegova majka Elena i liječnik Cornel Stanciu. Stanciu je htio objaviti informacije o Danielovu zdravstvenom stanju, no odustao je nakon što mu je mladićeva majka zaprijetila tužbom.

Inače, nakon što je njegova majka priznala da je Daniel Decu godinu dana živio u Italiji, potraga za djevojkama koje su spavale s njim proširila se i na tu zemlju.

>> Liječnici uspjeli suzbiti HIV kod trogodišnje djevojčice

Komentara 3

MI
Milutin
19:30 20.11.2014.

sex revolucija.

DU
Deleted user
08:11 21.11.2014.

poslije hebanja nema kajanja

MX
Mister X
10:21 21.11.2014.

Zakon - ne dozvoljava ( kažnjava ) da to doznaju druge osobe da znate koje sve ja zarazne bolesti imam ..Interesantno za Ebolu se raspričaju kao mutavi... A ovo je rezultat siromah nije on kriv ili ? Tko je tu još kriv ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije