Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 43
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
traže ubojicu

Rom iz Hrvatske u Italiji ubijen na spavanju

talijanska policija
Foto: Andreas Gebert/DPA/Pixsell
26.02.2015.
u 16:10

Ubojica je u Roberta Pantića, oca desetero djece, pucao iz pištolja s prigušivačem dok je spavao u kamperu parkiranom na osami u mjestu Calcio nedaleko od Bergama

Talijanska policija traga za ubojicom Roberta Pantića (43), oca desetero djece koji je ubijen u nedjelju u noći metkom u potiljak.

Ubojica je u njega pucao iz pištolja s prigušivačem dok je spavao u kamperu parkiranom na osami u mjestu Calcio nedaleko od Bergama.

Njegova supruga, koja je spavala kraj njega, prvo je pomislila da je bolestan jer je naglo počeo hroptati i trzati se u krevetu, piše Bergamo News.

No, brzo je shvatila da nešto nije u redu pa je pozvala starijeg sina iz drugog kampera koji je ondje spavao s braćom i sestrama. Odvezli su se do centra mjesta i u prvom kafiću zamolili vlasnika da zove Hitnu pomoć. No, Pantić je umro čim je dovezen u bolnicu.

Pantićev otac, inače Hrvat, prije 43 godine iz Međimurja je preselio u Italiju.

Komentara 10

DU
Deleted user
16:44 26.02.2015.

Predsjednica je rekla da su hrvatski Srbi politički Hrvati. Onda su valjda i Romi iz Hrvatske isto politički Hrvati i ne bi trebalo naglašavati "Rom iz Hrvatske". Uostalom, otac mu je bio Hrvat iz Hrvatske.

Avatar reference
reference
17:09 26.02.2015.

rom iz hrvatske....pa zar nije hrvat romskog podrijetla. ko amerikanac hrvatskog podrijetla I slicno

Avatar čičvarda
čičvarda
03:14 28.02.2015.

Otac desetero dice?Za neki tridesetak godina Hrvatska ce imati deset milijuna ljudi,od toga 85% Roma.Srbija oko 95%.E unda se mi I Srbi moremo uvatiti pod ruku i pravac Antartika.Da stvorimo novu koloniju bili ljudi.Al kolko smo reproduktivni nemamo šanse sa tuljanima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije