Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Osveta

Rodnu kuću Fethullaha Gülena sultan Erdoğan pretvara u javni zahod

Fetullah Gulen
Foto: Reuters/ PIXSELL
1/4
29.07.2016.
u 00:15

Neki su novinari mislili da je posrijedi šala, no kada su nazvali guvernera te provincije, shvatili su da se nitko nije šalio.

Rodna kuća Fethullaha Gülena, turskog klerika u egzilu kojega predsjednik Recep Tayyip Erdoğan optužuje za organiziranje nedavnog puča, bit će pretvorena u javni zahod.

Gülenovi nekadašnji sumještani iz sela Korucuk iz provincije Erzurum u središnjem dijelu Turske, od predsjednika su zatražili da se ta prizemnica pretvori u javni WC.

Neki su novinari mislili da je posrijedi šala, no kada su nazvali guvernera te provincije, shvatili su da se nitko nije šalio.

Nakon državnog udara, za koji Erdoğan optužuje Gülenove sljedbenike, zatvoreno je više od 130 medija: 45 novina, 16 televizijskih mreža, triju novinskih agencija, 23 radijske stanice, 15 časopisa i 29 nakladničkih kuća.

>>Tko je obavijestio policiju? Erdogan se obračunava i s pripadnicima militantnih skupina

>>Turska traži od Berlina da joj izruči navodne Gulenove sljedbenike

Komentara 12

DU
Deleted user
08:11 29.07.2016.

bolesno

BE
beitsche
07:58 29.07.2016.

Sjetih se kumrovca

Avatar Neanderthalac
Neanderthalac
15:21 29.07.2016.

Primitivizam sultana Erdogana u novom ruhu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije