Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zlostavljanje djece

Roditelji pretukli pedofila u katedrali. Svećenik: Ovo je čin osvete, ubojstva!

Katedrala
Foto: Santiago Matamoro
06.12.2016.
u 10:50

Pecollo je pao u komu, a od posljedica udaraca preminuo je prošli petak

Roditelji maloljetne djece iz Buenos Airesa pretukli su u listopadu osuđivanog pedofila Marcela Fabijana Pecolla u katedrali u argentinskom gradu Moronu, kako piše Metro. Pecollo je 2010. osuđen na 30 godina zatvora zbog zlostavljanje petero djece ispod pet godina, ali pušten je iz pritvora 2014. godine.

Roditelji djece primijetili su da Pecollo svira u orkestru u katedrali, a odmah su počeli uzvikivati da je pedofil u crkvi. Zatim su ga napali i krenuli udarati sve dok nije stigla hitna pomoć. Pecollo je pao u komu, a od posljedica udaraca preminuo je prošli petak.

Svećenik je kritizirao napadače jer su uzeli pravdu u svoje ruke. – Ovo je bio čin osvete, čin ubojstva – kazao je. Pedofil je prijavljen za 7 slučajeva zlostavljanja djeca, od toga njih pet našlo se na sudu. 

>> Priveden pedofil zbog sumnje da je počinio 13 kaznenih djela nad djevojčicama mlađim od 15 godina

Komentara 13

DU
Deleted user
12:36 06.12.2016.

Neka su ga!!!

KL
klasika
12:37 06.12.2016.

Monstruma koji je zlostavljao djecu staviti u crkveni orkestar i još ga posle braniti može samo svećenik koji to uopće nije!!!

PR
Prekobrda
13:03 06.12.2016.

A sada i svecenik treba dobitio tamburi da bolje svira

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije