Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
belgorod

Zarobio taoce u banci jer nije uspio podignuti novac

Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
1/2
21.04.2014.
u 14:13

Do zločina je došlo na dan kad je Centralna ruska banka objavila kako će Zapadny banci oduzeti licencu za poslovanje

Naoružani razbojnik zarobio je je troje talaca u poslovnici banke 'Zapadny' u gradu Belgorodu na zapadu Rusije, blizu granice s Ukrajinom, javlja RT.

Do zločina je došlo na dan kad je Centralna ruska banka objavila kako će Zapadny banci oduzeti licencu za poslovanje jer je krivotvorila knjige te nije poslovala u skladu s propisima koji određuju s koliko sredstava financijska situacija mora raspolagati kako bi zadržala stabilnost.

Nakon nekoliko sati pregovora, razbojnik se predao i oslobodio taoce, a utvrđeno je kako je riječ o muškarcu koji se na očajnički potez odlučio jer prije no što je banka izgubila licencu, nije uspio iz banke izvući svoj novac.

Razbojnik je navodno tražio otkupninu od 25 milijuna rubalja (3,8 milijuna kuna).

>> Proruske snage zauzele još dvije zgrade vlade. Drže taoce!

Komentara 3

KR
krka
15:10 21.04.2014.

Po kojim to kriterijima je čaovjek koji nemože podiči svoj novac razbojnik??? Zato kaj mu nedaju njegovo??? Trebao je zarobiti i ubiti vlasnika koji je kriminalac i poradi kojega ostaje bez love!!! Kriteriji su vam super objektivni; brišete nam komentare kad političare nazivamo lažovima, a lopove lopovima!!! Zar nije lopov ko krade tuđi novac i tuđu imovinu??? Zar isto tako nije lopov onaj tko mu je to omogučio??? Zar onda nisu i političari lopovi???Selektivan pristup 100%!!!!!!!!!!!!

Avatar tajar
tajar
14:18 21.04.2014.

Opet hajka na sve "zapadno".

Avatar El Indio
El Indio
12:54 21.04.2014.

Sad ce putin izjavit da su to ekstremisti iz Gruzije i Ukrajine

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije