Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NASTAVAK NAPADA

Ratni zrakoplovi napali jemenski glavni grad Sanu

Jemen
Foto: Reuters/PIXSELL
30.03.2015.
u 07:15

Saudijska Arabija s koalicijskim je partnerima u četvrtak napala Jemen

Ratni zrakoplovi napali su jemenski glavni grad Sanu tijekom noći i nakon zore u ponedjeljak, rekli su mještani, a prenosi Reuters.

Jedan od građana rekao je da su napadi uglavnom bili fokusirani oko diplomatskog centra Sane.

Podsjetimo, Saudijska Arabija s koalicijskim je partnerima u četvrtak napala Jemen, što je podržao i SAD. Napad je usmjeren protiv snaga hutskih šijitskih snaga koje se protive jemenskom predsjedniku Abd-Rabuu Mansouru Hadiju, a povezani su s Iranom.

>> Na pomolu novi rat na Bliskom istoku: Saudijska Arabija napala Jemen!

Komentara 9

PL
plotto
09:17 30.03.2015.

Saudijska Arabija je ovdje pozitivac.Toga ima samo u nastranim i izopačenim cionističkim produkcijama.Kao bore se oni zajednički protiv zla,a zlo su oni i to najveće.

KI
Kissinger
18:09 30.03.2015.

rusi zahtjevaju od vojnog vrha da primjene isti scenario za povratak Janukovića u ukrajinu.glasine kruže da se već vratio u NOVORUSIJU.

Avatar nekakav
nekakav
07:31 30.03.2015.

ako je narod protiv predsjednika, kao što je 'bio' protiv ukrajinskog janukovića, zašto se ti mirni prosvjednici ne podrže? zanimljiva je ta dvoličnost zapada. sad su saudijce napumpali da uništavaju drugu zemlju. pazi ti fore, 'koalicija saveznika'. znači, dovoljno jeo je skupiti par prijatelja, nazvati se saveznicima i koalicijom, i udariti po nekome, tko ti politički (u ovom slučaju i vjerski) ne paše. samo, netko se tu gadno zaletio. do sada su svrgnuti svi predsjednici koji su se suprotstavili zaljevskim monarhima, koji imaju podršku sad-a i izraela. i do sad su se zaljevski tirani održali. ali kako dugo? s arabija ima vojsku stranih plaćenika. lijepo je iz zraka udarati, al ginuti u tuđim gradovima? hvala lijepa. baš me zanima kako će se držati ove tiranske tvorevine kad kod njih zavri. a blizu su krizi. nema se baš više para za besplatnu vodu, hranu, stanovanje, školovanje. znate da kuvajt 80% prihoda od nafte troši na 'besplatne stvari'? i da krajem 2016-e ostaje bez rezervi, naročito s ovim cijenama nafte? a kad grmne jedna bomba u s arabiji, u nekom naftnom terminalu..? spremajmo se svi mi na jednu krizu kakvu svijet nije vidio. zlo je ojačalo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije