Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 150
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Haaški optuženik

Radovan Karadžić hitno operiran i vraćen u pritvor

Karadžić
Foto: Screenshot/ICTY
03.09.2015.
u 23:37

Karadžić je operiran nakon pregleda koji je uslijedio nakon njegovog podneska Haaškom tribunalu u kojem je zatražio da se statusna konferencija o njegovom zdravlju održi 28. i 29. rujna.

Haaški optuženik Radovan Karadžić vraćen je u pritvorsku jedinicu u Scheveningen nakon što je prošli tjedan hitno operiran zbog komplikacija sa žuči, potvrdio je izvor blizak Karadžićevoj obrani agenciji Srna, prenosi RTS.

Prema informacijama agencije Fonet, Karadžić je operiran nakon pregleda koji je uslijedio nakon njegovog podneska Haaškom tribunalu u kojem je zatražio da se statusna konferencija o njegovom zdravlju održi 28. i 29. rujna.

- Nakon što mu se pogoršalo zdravstveno stanje uputio je pismo koje je bilo alarmantno. To je rezultiralo pregledom i hitno je operiran- kazao je izvor za Srnu.

Prema informacijama RTRS-a, stanje Radovana Karadžića za sada je dobro.

>> Radovan Karadžić u Haagu traži odbacivanje optužnice

>> 'Ne postoji ni jedan dokaz da je Karadžić naredio ubojstva u Srebrenici'

Komentara 4

ĆA
ćaćaća
11:07 04.09.2015.

oni srbi kojima se dokazuje da je (srbija bila agresor u bih i hrvatskoj) svi umiru od teških bolesti bez presuda..preočita politička igra sa sudom...cilj je ne dokazati navedeno...

AN
antijugoslavencina
12:38 04.09.2015.

Da Bog da te u bureku tražili, životinjo genocidna!

MA
Marko1337
21:12 04.09.2015.

kako je to tužna vijest. nadamo se da mu vrag priprema pravu doborodošlicu na ražnju

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije