Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
incident u vijećnici

Radile šake na sjednici skupštine u Prnjavoru! Potukla se dvojica vijećnika

prnjavor
Foto: Screenshot YouTube
1/2
26.11.2015.
u 14:07

Potukli su se nezavisni vijećnik Branko Šikanić i Damir Savić, načelnik Odjela za stambeno-komunalne poslove i investicije

Na Skupštini općine Prnjavor ponovno su radile šake. Potukli su se, naime, nezavisni vijećnik Branko Šikanić i Damir Savić, načelnik Odjela za stambeno-komunalne poslove i investicije, pišu nezavisne.com.

Sve je počelo kada je Šikanić prišao Saviću i udario ga nogom. Savić mu je uzvratio istom mjerom, a rastavljati su ih morali drugi vijećnici. Ratoborni dvojac nije izostavio ni prijetnje i psovke.

Šikaniću ovo nije prva tučnjava u skupštini. Potukao se 2011. godine kao član SDS-a s kolegom iz DNS-a Slobodanom Rudonjićem.

>> Naš Prnjavor nije palanka s cajkama, već najtolerantnija sredina u BiH

Komentara 2

DA
dangebandi
17:55 26.11.2015.

Nije mu dao pinku od prodaje plana 5+ hdzu

NE
netkovic123
17:25 26.11.2015.

Koji ludjaci, pa sto ce ljudi misliti, shebat ce provodjenje hdzovog ekonomskog programa jer ce svi misliti da je neozbiljan...cccccc

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije