Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ruski predsjednik

Putin otkrio što će raditi nakon napuštanja politike

vladimir putin
Foto: Reuters/PIXSELL
1/4
06.12.2016.
u 16:55

Za kraj je ostao misteriozan te je kazao kako postoji hobi oko kojeg se nikada nije pretjerano angažirao, no želio bi to probati.

Ruski predsjednik Vladimir Putin posjetio je tvornicu u Čeljabinsku, gdje se zadržao u razgovoru s radnicima. S njima je pričao o tome kako izgledaju njegova putovanja te što planira raditi kada više neće biti na čelu Rusije.

– Sva moja putovanja svedena su na to da sletim u zračnu luku iz koje odem do neke određene sobe te se kasnije vratim u zračnu luku – požalio se Putin radnicima i otkrio da bi htio putovati svijetom nakon što više neće biti najviši ruski dužnosnik, javlja Sputnik.

– Volio bih drukčije putovati, razgledavati prirodu, posjetiti povijesna mjesta – objasnio je radnicima Putin i prisjetio se nedavnog posjeta Peruu gdje je bio na summitu APEC-a.

Kazao je kako je vidio zračnu luku i zgradu te se odmah vratio u Moskvu

– A tamo ima mnogo toga za vidjeti. Peru je jedinstvena zemlja, vrlo jedinstvena. Ima mnogo zanimljivih mjesta koja se mogu posjetiti – kazao je Putin.

Jedan je radnik Putinu kazao kako želi izgraditi uspješnu karijeru te ga je upitao o njegovim snovima, na što se Putin nasmijao i odgovorio: ''Želim uspješno završiti svoju karijeru''.

Za kraj je ostao misteriozan te je kazao kako postoji jedan hobi oko kojeg se nikada nije pretjerano angažirao, no želio bi to probati.

– No neću reći o čemu je riječ – završio je dobro raspoloženi Putin.

>> Putin upozorio umjetnike na 'krajnje opasno ponašanje'

Komentara 23

DO
dopizdilomi
17:18 06.12.2016.

Pa još mu samo ostaje biti direktor svemira.

Avatar Proleter
Proleter
17:09 06.12.2016.

Putin ovo, Putin ono.

Avatar superhik74
superhik74
19:11 06.12.2016.

Putin je "otkrio" cime ce se baviti kada zavrsi s politickom karijerom, tako da nije otkrio cime ce se baviti. Briljantno . Uvijek mozemo racunati na VL. Tako su i hrvatski politicari za "promjene" ali tako da se nista ne mjenja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije