Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rus Strelkov

'Putin laže, ja sam prvi povukao okidač'

Vladimir Putin
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
28.11.2014.
u 21:00

“Ja sam taj koji je prvi povukao okidač. Da naš vod nije prešao granicu, sve bi završilo kao Harkov i Odesa. Mnogi bi bili ubijeni, spaljeni i uhapšeni.”

Dok se Putin i ruski mediji trude prikazati sukob u Ukrajini kao unutarnji, Rus Igor Girkin alias Strelkov (Strijelac), bivši FSB-ovac, ističe u intervjuu: “Ja sam taj koji je prvi povukao okidač. Da naš vod nije prešao granicu, sve bi završilo kao Harkov i Odesa. Mnogi bi bili ubijeni, spaljeni i uhapšeni.”

Strelkov je bio zapovjednik samoproglašene republike Donjeck, a onda je, kad se otkrilo da ima adresu i ženu u Moskvi, povučen. Kaže da je pomagao u ustanku, a ruski vojnici spašavali pobunjenike od poraza.

>>Putin u intervjuu demonstrirao zašto ga Times smatra najmoćnijim na svijetu

>>Tko je tko 
u ratu privatnih vojski ukrajinskih oligarha

Komentara 30

Avatar skynet
skynet
21:33 28.11.2014.

To je jasno od 1. dana.

Avatar Pinokio
Pinokio
21:25 28.11.2014.

Vrlo informativan clanak!!!

Avatar viki_nuland
viki_nuland
01:21 29.11.2014.

Nivo zatupljivanja izmisljenim clancima ("istice u intevjuu"...ha, ha, ha, intervijuu kome? Da nije mozda dao inteviju Silvani Perici) kojima je jedini cilj demonizirati Putina imaju suprotan ucinak. Sto je vise izmisljenih clanaka kojima se za sve i svasta optuzuje Putina (neki dan je optuzen da je razlog zbog cega je tigar napao neke druge zivotinje, "Putinov tigar"...ha, ha, ha..pa ovo je tragikomicno) to Putinova popularnost raste i sve veci i veci broj ljudi uvidja koliko je nemastovita i isprazna ta NATO-bankarska propaganda. Ovi su toliko bijersni sto ih je Putin procitao i nadigrao da vise ne znaju sto ce izmisliti a izmisljotine su im toliko djetinjaste da covjek umre od smijeha kada takav naruceni clanak procita.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije