Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vježbanje u teretani

Putin i Medvedev zajedno trošili kalorije

Putin i Medvedev
Foto: Reuters
1/13
30.08.2015.
u 18:22

Putin, već odavno poznat kao strastveni vježbač, svom je kolegi zasigurno imao što pokazati.

I dok analitičari iz instituta European Leadership Network upozoravaju da se Rusija sprema za sukob s NATO-om, a NATO se priprema za moguću konfrontaciju s Rusijom, Vladimir Putin se opušta u ugodnom društvu.

Započeti dan čajem i doručkom u dobrom društvu čini se kao odlična ideja za ovu nedjelju. Barem dvojici visokih ruskih dužnosnika.

"Čin-čin"

Ugodan dan u Sočiju nastavio se pripremom roštilja. Doručak, čaj, pa mala čašica razgovora uz omiljenu mušku razonodu - roštiljanje.

A onda, potrebno je sve te kalorije i potrošiti.

Ova dva visoka ruska dužnosnika ostatak su dana provela vježbajući u teretani. Putin, već odavno poznat kao strastveni vježbač, svom je kolegi zasigurno imao što pokazati.

O čemu se pričalo, naravno, nije poznato, ali prema fotografijama znamo da su Putin i Medvedev odlično iskoristili ovu nedjelju za opuštanje od svojih obveza i političkih pitanja.

Foto: REUTERS

Foto: Reuters

>>Putin u mini podmornici zaronio na dubinu od 83 metra kako bi vidio olupinu iz doba Bizanta

Komentara 18

Avatar Abcd....
Abcd....
19:18 30.08.2015.

U zdravom tijelu, zdrav duh.

ST
stankolazic21
18:36 30.08.2015.

Pa pricalo se kako ce razbembati nato i ameriku.

MA
Majur
18:50 30.08.2015.

Putin pije čaj,Putin stoji frajerski,Putin jaše gol do pojasa na konju,Putin opet gol do pojasa peca ribe(naravno kapitalce),Putin se šora sa medvjedom(sa "pravim" naravno,ne sa svojim zamjenikom-potrčkom),Putin u podmornici u avionu na brodu u tenku,Putin u teretani vježba....još fali samo kako je pretukao Chuck Norrisa i to je to,masovno svrš.vanje rusofila.Mislim hej...ali glavno da je zakonom zamrznuo najnižu cijenu vodke,sve za baćuške...tko je vidio demonstrirati kad se može jeftino nalokati vodke.Isto sr.nje kao i ameri,samo što je Putin zakasnio raširit se po svijetu kao uncle Sam.....hebiga,ostavio mu Gorbačov rasulo i pijanduru Jelzina...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije