Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zaprijetio Porošenku

Putin: Da sam htio, moje su trupe mogle biti u Varšavi ili Vilniusu

Vladimir Putin
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
18.09.2014.
u 18:15

Porošenko je sadržaj razgovora proslijedio predsjedniku Europske komisije Joseu Manuelu Barrosi tijekom njegova posjeta Kijevu u prošli petak

Ruski predsjednik Vladimir Putin izjavio je kako je "da je htio, mogao poslati svoje trupe u Varšavu, Vilnius i ostale prijestolnice zemalja članica EU-a i NATO-a", javlja njemački Süddeutsche Zeitung.

Prema pisanju njemačkog medija, Putin je prijetnju uputio ukrajinskom predsjedniku Petru Porošenku za vrijeme jednog od njihovih brojnih telefonskih razgovora.

Porošenko je sadržaj razgovora proslijedio predsjedniku Europske komisije Joseu Manuelu Barrosi tijekom njegova posjeta Kijevu u prošli petak.

Zeitung javlja i kako je Putin ukrajinskom predsjedniku poručio da se "ne oslanja previše na EU te da može, ako se pokaže potrebnim, utjecati na donošenje odluka i njihovo glasanje u Vijeću Europe".

>> Kirby: Beograd su oslobodili Ukrajinci, a ne Rusi! Zašto vam dolazi Putin?

Komentara 102

DU
Deleted user
18:32 18.09.2014.

Ne brine ga koliko bi Ruskih majki zatim zaplakalo... kada se spoji isprani sklop komunizma i državno pravoslavlje dobiješ ____________________

Avatar TvojUjko
TvojUjko
18:46 18.09.2014.

Da si htio odavno pomogao bi svojemu narodu da 50km od Moskve ne živi u gorijem uvjetu od onih u Angoli...

MM
mojski.moja
19:00 18.09.2014.

ne znam , sve je moguce, ali unaprijed su to samo spekulacije

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije