Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pucnjava u sad-u

Prerušili se u žene, ukrali automobil i zaletjeli se u središte američke NSA

Fort Mead
Foto: Reuters video screenshot
1/2
30.03.2015.
u 17:00

Jedan visoki američki dužnosnik incident je nazvao ''lokalnim kriminalnim događajem''

U vrata sjedišta američke Nacionalne sigurnosne agencije (NSA) u Fort Meadeu u saveznoj državi Maryland nasilno se zabilo vozilo nakon čega je uslijedila pucnjava, javlja RT

Osiguranje je na mjestu događaja ubilo jednog od dva navodna napadača, a izvori iz policije javljaju da su dvije osobe ozlijeđene, javlja RT.

NBC News piše da su izvori kazali da su dva muškarca prerušena u žene ukrala automobil i pokušala nasilno ući u objekt.

Intervenirao je čuvar i upucao barem jednog od muškaraca. U pretrazi vozila pronađeno je oružje i droga. Ništa ne upućuje na to da je riječ o terorističkom napadu. Jedan visoki američki dužnosnik incident je nazvao ''lokalnim kriminalnim događajem'', javlja NBC News.

Incident se istražuje

>> Pucnjava kod NSA-e, zgrada izrešetana mecima?

Ključne riječi

Komentara 9

Avatar emilsalis
emilsalis
17:41 30.03.2015.

na divljem zapadu sve po starom

Avatar KizanRizan
KizanRizan
17:51 30.03.2015.

Mislim da tu negdje James Bond ima svoje prste.

Avatar viki_nuland
viki_nuland
18:11 30.03.2015.

"Nista ne upucuje na teroristicki cin" osim sto su nasilno pokusali upasti u srediste spijunske agencije i malo pripucali, s rezultatima od jednog mrtvog i nekoliko ranjenih. Gdje bi to bio teroristicki cin, radi se i o pikniku.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije