Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
INCIDENT U SAD

Pucnjava u Austinu: napadač ubio jednu ženu i ranio troje

austin
Autori: Vecernji.hr, Hina
31.07.2016.
u 12:45

Tri su ozlijeđene osobe prevezene u bolnicu a prema svjedocima ima još nastrijeljenih osoba

U pucnjavi u nedjelju rano ujutro u glavnom gradu Teksasa Austinu ubijena je 30-godišnja žena a nekoliko je osoba ranjeno, objavila je lokalna policija. 

"Pucnjava u centru grada, više žrtava. Klonite se centra grada", napisala je policija Austina na Twitteru odmah nakon napada.

Prema policiji pod kontrolom su dvije lokacije u centru grada gdje je došlo do pucnjave oko dva ujutro, prenosi na internetskoj stranici lokalni list Statesman.

Prema prvim informacijama na jednoj je lokaciji ubijena žena a na drugoj su ozlijeđene osobe i nije poznato radi li se o istom napadaču.

 Tri su ozlijeđene osobe prevezene u bolnicu a prema svjedocima ima još nastrijeljenih osoba.

Austinska policija javlja kako se puca na dva mjesta te da su oba područja pucnjave ograđena i izolirana

 

Kasnije je policija na konferenciji za medije pojasnila da se radilo o dva različita incidenta s pucnjavom. 

 

Ključne riječi

Komentara 15

BE
BeroII
10:31 31.07.2016.

U Texasu i djeca od 16 godina imaju oružje i to ne baš beznačajno oružje. Ovaj će, kada ga uhvate sasvim sigurno imati dvadesetak kila više, i to dvadesetak kila olova. Tako i treba završiti.

LO
lopine
11:18 31.07.2016.

Dobro pa jel to izvanredna vijest, neko nekog propuca na drugom kraju svjeta i odma prijelomne vijesti....jeste vi novinari izgubili razum, jel stvarno takva sila da svaku vijest pokušavate proglasit izvanrednom da se više klika po člancima!!!!!!

MA
malena1983
10:39 31.07.2016.

Svaki puta kada ovo pročitam sjetim se filma Bowling for Columbine. Prošlo je ohoho od snimanja filma, a nisu se ni pomaknuli. Nedavno sa gledala dokumentarac na NG o oružju, odeš na sajam i kao privatna osoba možeš kupiti doslovno arsenal bez ikakve kontrole. Ne razumijem tu patološku potrebu za oružjem, a na svom tlu nisu vidjeli rata.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije