Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DARMSTADT

Pucnjava na kolodvoru u Njemačkoj, napadač prijetio nožem

pucnjava
Foto: Twitter
1/2
01.09.2015.
u 14:51

Osumnjičenik je navodno priveden, a motiv zasad nije poznat

Danas je došlo do pucnjave na glavnom kolodvoru u Darmstadtu, na jugozapadu Njemačke, javljaju lokalni mediji, a prenosi RT. Muškarac je navodno prijetio putnicima nožem, nakon čega je policajac zapucao na njega. Navodno je priveden osumnjičenik u 20-ima ili 30-ima.

Motiv zasad nije poznat. Televizijski kanal Hessenschau izvijestio je da je muškarac zaposlenicima željeznice i putnicima prijetio nožem te da ga je policajac pogodio u nogu, nakon čega je završio u bolnici, iako su neki mediji isprva javljali kako se strahuje da je policajac pogođen.

Tijekom pucnjave nakratko je izbila panika, a kolodvor je bio evakuiran.

 

>> Ispalio dva hica u nogu muškarcu na parkiralištu trgovine

>> Pucnjava u Stockholmu; jedna osoba poginula, a tri su ranjene

Komentara 23

KO
komšikanac
14:18 01.09.2015.

samo vi i dalje bez kontrole primajte imigrante među kojima su deseci isilovaca

TV
tinki vinki
15:05 01.09.2015.

NATO je rusio kriminalne rezime ugl zbog svojih interesa iz kojih su mogli puno profitirati i gradani tih zemalja,ali oni su odlucili npr. u Egiptu birati Muslimansku bracu skolnu ISIL-u koje je svrgnuo kasnije svjestan vojni vrh ili u Palestinialestini izabrali teroristicku skupinu Hamas( postoji solidan broj palestinica koji bjeze u Izrael ,a kaznjavaju im se obitelji zbog toga i uz to postoji velik broj palestinaca lojalan Izraelu koji tamo zivi i radi).U velikom broju tih drzava su implementirani najstrozi serijatski zakoni koji krse osnovna ljudska prava( u saudijskoj arabiji ako se drzavljanin ne izjasni kao musliman dobije smrtnu kaznu ili zatvor).U medusobnim sukobima muslimana umire puno veci broj vojnih i civilnih zrtava, ali se one ne broje kao zrtve koje ima i napravi zapad.SAD-u se konstanto prigovaralo sto ima vojsku na bliskom istoku i sada kada se povukao prigovara mu se sto ju ne salje.Istina je da su te zemlje miroljubivu vjeru stavili u funkciju manipuliranja kao sto se to nekad davno radilo sa krscanstvom, a velik dio njih dolazi na zapad preziruci ga dok saudijci grade zidine duze od onih na madarskoj granici i financiraju zlo.

ZO
Zonasumraka4
15:21 01.09.2015.

Volio bih kad bi ovim našim "vrlim ljevičarima" pod prozorom zaorilo "Allah Uekber", onda se pitam da li bi i dalje širili svoje nebuloze o tobožnjoj toleranciji prema imigrantima. Kladim se da će prizivati u pomoć "rvate katolike" koji suu im veći trn u oku nego ISIL,(koji su za ljevičare očito pojam demokracije i sažaljevanja), samo bit će kasno..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije