Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kod Banje Luke

Psihički bolesnik motornom pilom oštetio vrata crkve

motorka
Foto: Eminem/Press Association/PIXSELL
07.02.2016.
u 15:32

Biskup Franjo Komarica pozvao je policiiju i pravosuđe da što prije identificiraju i sankcioniraju počinitelja

Banjolučka policija uhitila je danas 42-godišnjeg muškarca kojega se sumnjiči da je odgovoran za napad i oštećenje katoličke crkve Blažene djevice Marije u mjestu Mišin Han kod Banje Luke. 

Glasnogovornica Centra službi sigurnosti Banja Luka Marija Markanović potvrdila je kako je zbog tog incidenta privedena osoba s inicijalima Đ.M. a lokalni mediji izvijestili su kako je riječ o Đuri Majstoroviću koji je registriran kao psihički bolesnik s policijskim dosjeom.

Osumnjičen je kako je u jutarnjim satima motornom pilom teško oštetio ulazna vrata na crkvi. U Banjolučkoj su biskupiji ozbiljno doživjeli ovaj napad a biskup Franjo Komarica pozvao je policiju i pravosuđe da što prije identificiraju i sankcioniraju počinitelja. Markanović je kazala kako policija odlučno osuđuje napade na vjerske objekte te je najavila poduzimanje svih potrebnih mjera kako bi se ovaj slučaj rasvijetlio.

>> ‘Često provale, ali ništa ne odnesu jer u crkvi nema vrijednih stvari'

Komentara 7

DU
Deleted user
16:55 07.02.2016.

Još nisam čuo da je i jedan akademik hodao okolo sa dinamitom, sjekirom, provaljivao ili motornom pilom i uništavao crkvenu imovinu.

PU
Pukovnik10
16:18 07.02.2016.

sad će biti srpska verzija,,,,čuo je da se u crkvi pjevaju ustaške pjesme,,,,,,

DU
Deleted user
16:56 07.02.2016.

U nedostatku Džamija dobra je i kakva ''ustaška''bogomolja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije